Οι Βασιλιάδες επιστρέφουν…Πιο Πολύ Από Ποτέ (FLY 89.7 promo video)

Το βασιλικό group της ελληνικής δισκογραφίας επιστρέφει με ολοκαίνουριο τραγούδι που θα αγαπήσετε από την πρώτη στιγμή.

Συντονιστείτε από τη Δευτέρα 13.11.2017 κι ακούστε τους Kings «πιο πολύ από ποτέ» στον  FLY 89.7 Live

PROMO VIDEO

Με το δικό τους ξεχωριστό ήχο και εικόνα ετοιμάζονται να μας παρουσιάσουν μία ακόμα μεγάλη επιτυχία. Με αμέτρητα singles που καρφώθηκαν στην κορυφή του ελληνικού ραδιοφωνικού airplay οι Βασιλιάδες έρχονται να μας μαγέψουν «Πιο Πολύ Από Ποτέ» με το δικό τους στίγμα και στυλ που έχουν καθιερώσει εδώ και χρόνια.
Η μουσική ανήκει για μία ακόμα φορά στον παραγωγό των KINGS Teo Tzima και οι στίχοι στους Γιάννη Ρουσσουνέλο και Δημήτρη Μπέρη. Τα Video Clips των KINGS ήταν πάντα σημείο αναφοράς. Δημιούργησαν κατά πολλούς τα καλύτερα Video Clips που έχουν γίνει ποτέ στην ελληνική δισκογραφία και τώρα ετοιμάζονται να μας παρουσιάσουν κάτι που δεν περιμένει κανείς.
Η σκηνοθεσία ανήκει στον μόνιμο σκηνοθέτη των KINGS Βαγγέλη Τσαουσόπουλο ο οποίος μας υπόσχεται κάτι εντελώς διαφορετικό και μία μεγάλη έκπληξη στο επίσημο Video Clip του «Πιο Πολύ Από Ποτέ» που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 18.11.17.
Η παραγωγή ανήκει στην ομάδα της EPIC MUSIC ενώ η κυκλοφορία του single γίνεται από την EMI-UNIVERSAL και την EPIC MUSIC RECORDS.

Δείτε επίσης: