Απόψε ανακοινώνει τα ονόματα των ποδοσφαιριστών για το φιλικό

Την Τετάρτη το βράδυ θα γίνουν γνωστά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή της «γαλανόλευκης» για το παιχνίδι κόντρα στους Ρουμάνους, στο κεκλεισμένων των θυρών, «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Ο Ιταλός προπονητής έχει αποφασίσει να καλέσει 23 με 25 παίκτες προκειμένου να δουλέψει με ένα γεμάτο ρόστερ και να επιλέξει τους πιο έτοιμους που θα παίξουν στις 7 Σεπτεμβρίου. Πάντως, δεν θα γίνουν μεγάλες προσθαφαιρέσεις στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σε σχέση με την ομάδα του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Να θυμίσουμε ότι πριν από 15 ημέρες ο Κλαούντιο Ρανιέρι είχε ανακοινώσει την προεπιλογή των διεθνών που αγωνίζονται στο εξωτερικό. Ο λόγος για τους: Στέφανο Καπίνο, Κυριάκο Παπαδόπουλο, Βαγγέλη Μόρα, Παναγιώτη Ταχτσίδη, Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, Ορέστη Καρνέζη, Βασίλη Τοροσίδη, Σωκράτη Παπασταθόπουλο, Παναγιώτη Κονέ, Κώστα Μήτρογλου, Λουκά Βύντρα, Νίκο Καράμπελα, Γιώργο Σαμαρά, Γιάννη Φετφατζίδη και Χάρη Μαυρία. «Λεγεωνάριος» λογίζεται πλέον και ο Κώστας Μανωλάς. Δεν σημαίνει βέβαια ότι θα βρίσκονται όλοι στην τελική αποστολή της Εθνικής.

Εκτός απροόπτου, ο Κλάους Αθανασιάδης και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος θα συμπεριληφθούν στην αποστολή της «γαλανόλευκης», μετά την απουσία τους από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Αντίθετα, δεν θα βρίσκονται στο προσκλητήριο του Ρανιέρι όσοι δεν έχουν βρει ομάδα ακόμα, όπως ο Κώστας Κατσουράνης, ο Σωτήρης Νίνης και ο Μιχάλης Σηφάκης.

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι πρέπει να ένιωσε ανακουφισμένος μόλις πληροφορήθηκε ότι ο Γιώργος Σαμαράς θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γουέστ Μπρομ. Ο διεθνής επιθετικός ανεβάζει σιγά-σιγά ρυθμούς προπονήσεων και αναμένεται να κληθεί από τον πρώην τεχνικό της Μονακό.

Κατά πάσα πιθανότητα, στην αποστολή θα βρίσκεται και ο Κώστας Μήτρογλου που ναι μεν προπονείται με τη Φούλαμ, αλλά δεν έχει χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Εξάλλου, ο πρώην φορ του Ολυμπιακού δεν θα παραμείνει στον λονδρέζικο σύλλογο και μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου θα έχει βρει την επόμενη ομάδα του. Με δεδομένα τα προβλήματα στην επιθετική γραμμή, ο πρώτος εν ενεργεία σκόρερ της Εθνικής, Φάνης Γκέκας που επέστρεψε στην Ακίσασπορ πριν από ένα μήνα, θα μπορούσε να είναι μία από τις λύσεις.

Τη θέση του Γιώργου Τζαβέλλα στο αριστερό άκρο της άμυνας θα πάρει, όπως όλα δείχνουν, ο Νίκος Καράμπελας. Αυτή θα είναι και η πρώτη παρουσία του αμυντικού της Λεβάντε στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Αρκετές πιθανότητες να συμπεριληφθούν στην αποστολή έχουν ο Δημήτρης Διαμαντάκος, ο Νίκος Καρέλης και ο Χάρης Μαυρίας, ο οποίος μάλιστα, είναι στην προεπιλογή της «γαλανόλευκης». Όχι όμως και οι τρεις νεαροί διεθνείς, γιατί χρειάζεται ενίσχυση στα κρίσιμα ματς του Σεπτεμβρίου και η Εθνική Ελπίδων.

sport-fm.gr