Γιάννης Πλούταρχος: Μαγική πρεμιέρα στο «Φωταέριο» με Ηλία Βρεττό & Kings (pics – vid)

Ο Γιάννης Πλούταρχος υποδέχθηκε το κοινό στο «Φωταέριο», έχοντας στο πλευρό του τον Ηλία Βρεττό και τους Kings.

Με μία μαγική πρεμιέρα άρχισε ο Γιάννης Πλούταρχος τις εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο «Φωταέριο», την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, για να σηματοδοτήσει ακόμα μία σεζόν στη νυχτερινή διασκέδαση.

Το ανανεωμένο «Φωταέριο» φιλοξενεί για πρώτη φορά τον αγαπημένο καλλιτέχνη που επί σειρά ετών μας έχει χαρίσει αξεπέραστες επιτυχίες, οι οποίες έχουν κατακτήσει το κοινό που τον ακολουθεί φανατικά.

Οι νέες επιτυχίες των τραγουδιών «Πέρα Απ’ Τα Μάτια Μου», «Άλλον Άνθρωπο» και πολλών άλλων από τη νέα και πλατινένια δισκογραφική δουλειά του που έχουν αγαπηθεί όπως και οι παλαιότερες, του έδωσαν επάξια, για μία φορά ακόμα, το ρόλο του πρωταγωνιστή στην πίστα.

Η πρεμιέρα ήταν ένα μαγικό μουσικό ταξίδι με τον Γιάννη Πλούταρχο οδηγό. Όσοι παρευρέθηκαν στο «Φωτάεριο» έζησαν πολύ όμορφες στιγμές με τον αγαπημένο καλλιτέχνη, ο οποίος τους ταξίδεψε έτσι όπως μόνο εκείνος ξέρει με τη μαγεία της φωνής του, χαρίζοντας μία αξέχαστη διασκέδασης, γεμάτη τραγούδι και διάθεση στα ύψη.

Ο Γιάννης Πλούταρχος πλαισιώνεται από τον Ηλία Βρεττό που «πετάξει ψηλά» το κοινό με την ατελείωτη ενέργειά του, ενώ στο πλευρό του συνεχίζουν οι KINGS, οι «βασιλιάδες» της ελληνικής δισκογραφίας.

Το σχήμα συμπληρώνει με τη συμμετοχή της η Diana.

Φωτογραφίες:

video

πηγή: hit-channel.com