on stage | Δίδυμο φωτιά: Πλούταρχος – Μενιδιάτης μαζί!

Μετά από 12 μήνες συνεχών εμφανίσεων κι ένα μικρό break, o Γιάννης Πλούταρχος συνεχίζει στο Posidonio.
Το τραγούδι του, « Μια Καλησπέρα» από το νέο του CD αγαπήθηκε πολύ. Πρόσφατα κυκλοφόρησε το καινούριο του τραγούδι, «Θέμα χρόνου» που ήδη έχει κατακτήσει τις καρδιές του κόσμου. Η ολοκληρωμένη νέα δισκογραφική δουλειά του Γιάννη Πλούταρχου σε μουσική Φοίβου και με γενικό τίτλο το ομώνυμο τραγούδι «θέμα χρόνου» θα κυκλοφορήσει την ημέρα της πρεμιέρας, στις 24 Μαρτίου. Αναμφισβήτητα, ο νούμερο ένα ερωτικός καλλιτέχνης της γενιάς του, Γιάννης Πλούταρχος, συνεχίζει να μας ταξιδεύει μέσα από τα τραγούδια του και να δημιουργεί αίσθηση με τις live εμφανίσεις του στο Posidonio!
Ο Γιάννης Πλούταρχος υποδέχεται στο Posidonio, τον Χρήστο Μενιδιάτη ο οποίος βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του. Το νέο τραγούδι του Χρήστου Μενιδιάτη «Τα Κλειδιά» είναι πλέον από τα αγαπημένα του κοινού. Πρόσφατα κυκλοφόρησε το Live CD, του Χρήστου Μενιδιάτη που περιέχει και την παραπάνω επιτυχία του. Ο καλλιτέχνης ετοιμάζει καινούριο τραγούδι που θα κυκλοφορήσει σύντομα.
Μαζί τους, η εκρηκτική, Ειρήνη Παπαδοπούλου που το νέο της τραγούδι «Αμαρτία» έχει κλέψει τις εντυπώσεις καθώς κι ο ανερχόμενος τραγουδιστής, Δημήτρης Αβραμόπουλος.
Ο Γιάννης Πλούταρχος με τον Χρήστο Μενιδιάτη και την Ειρήνη Παπαδοπούλου από την Πέμπτη, 24 Μαρτίου στο Posidonio!
Σίγουρα η απόλυτη διασκέδαση – που χρειαζόμαστε- θα προσφέρεται απλόχερα στο Posidonio κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

POSIDONIO
Music Hall
Λ.Ποσειδώνος 18, Ελληνικό
Τηλ. 210 8941033, 210 8941035
https://www.facebook.com/PosidonioMusicHall