«Είμαι Αλλού»: Οι ΜΕΛΙSSES «πετάνε» σε τρελή τροχιά με νέο τραγούδι & video clip

Εδώ και χρόνια… «είναι αλλού» οι ΜΕΛΙSSES, στο δικό τους μουσικό σύμπαν και τώρα το φωνάζουν δυνατά με το καινούριο τραγούδι τους.

Οι ΜΕΛΙSSES «είναι αλλού» με νέα επιτυχία.

Το «Κύμα» ήταν ομολογουμένως ένα μία από τις ωραιότερες και συνάμα ωριμότερες δημιουργίες που έχει χαρίσει στο κοινό το αγαπημένο συγκρότημα κατά μήκος της παρουσίας του στην ελληνική μουσική.

Η τεράστια απήχηση του τραγουδιού γίνεται αντιληπτή με μία ματιά στα δεδομένα. Πέντε συνεχόμενες εβδομάδες στην πρώτη θέση του ελληνικού Airplay Chart, σχεδόν ένας ολόκληρος χρόνος παραμονής στην κορυφαία εικοσάδα της ίδιας κατάταξης και 17 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Ξεχωριστή στιγμή ήταν η υπέροχη συνύπαρξη του γκρουπ με τον Μπάμπη Στόκα στη σκηνή των VMA 2017, όπου τραγούδησαν μαζί το «Κύμα».

Ένα χρόνο μετά, οι πολυσύνθετες και ταλαντούχες ΜΕΛΙSSES επανεμφανίζονται με ολοκαίνουριο τραγούδι και θα μας στείλουν… αλλού, «στ’ αστέρια του ουρανού», με το καθαρά δικό τους ξεχωριστό στιλ. Το νέο single του συγκροτήματος ονομάζεται «Είμαι Αλλού» και σύμμαχός του είναι ο χορευτικός ρυθμός και η ανεβασμένη διάθεση.

Τη μουσική και τους στίχους υπογράφουν οι ΜΕΛΙSSES, όπως και τη σκηνοθεσία του πρωτότυπου video clip μαζί με τον Άλεξ Κωνσταντινίδη.

Κυκλοφορεί από την Panik Records.

hit-channel.com