Ελληνίδα κέρδισε το πρώτο βραβείο σε διαγωνισμό πορνό (pics)

Ανακοινώθηκαν οι νικήτριες – ή όπως τις αναφέρουν οι υπεύθυνοι του θεσμού Σex Goddess – στον ετήσιο διαγωνισμό ανάδειξης “της πιο όμορφης και κοινωνικά ενεργής” ποrνοστάρ στο δίκτυο εrωτικών ταινιών DDF. Ανάμεσα στις υποψήφιες και μια Ελληνίδα, η Ina Sirina, η οποία σαγήνευσε τους υπεύθυνους και τους επισκέπτες στο ειδικό site του διαγωνισμού και απέσπασε τον υψηλότερο αριθμό ψήφων από κάθε άλλη διαγωνιζόμενη. Έτσι, η Ελληνίδα ποrνοστάρ ανακηρύχθηκε καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη. Στην ανακοίνωση τον αποτελεσμάτων γινόταν επίσης “τιμητική αναφορά για τον μεγαλύτερο αριθμό ψήφων” στην ελληνική συμμετοχή.

brabeia7

Διαβάζουμε στην ιστοσελίδα του Sirina TV, στο ρόστερ του οποίου ανήκει η Ελληνίδα πως στην εφηβεία της ήταν το αντικείμενο του πόθου για τον αντρικό πληθυσμό του Περιστερίου, όπου μεγάλωσει. Ασχολείται επαγγελματικά με τον χορό και τα ‘Οrγια στο ΚΤΕΠ”, ήταν η πρώτη της εrωτική ταινία. Δηλώνει φανατική των οrγίων, γι αυτό δεν δυσκολεύτηκε καθόλου στην ταινία να μπει στο “πετσί του ρόλου”.

brabeiaporno6

Η Ίνα είχε επιλεγεί για το ρόλο του RingGirl σε αγώνες πυγμαχίας στο Fightsports Kickboxing Tournament. Άλλες ταινίες στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει η ποrνοστάρ είναι το “Η επανάσταση του λαού, πάνω στη γυναίκα του υπουργού”, “Ελληνίδες νυμφομανείς” και “Το Μπάτσελορ της Ίνας στο Μπαλί”.
Τα βραβεία DDF είναι ένας ετήσιος θεσμός ανάδειξης των πιο όμορφων ποrνοστάρ στην Ευρώπη που βρίσκονται στο δίκτυο εrωτικών ταινιών DDF.