Ερωτικά τρίγωνα στα πάρτυ της Silicon Valley

Η δημοσιογράφος του Bloomberg, Emily Chang, στο υπό έκδοση βιβλίο της με τίτλο “Brotopia: Breaking Up the Boys’ Club of Silicon Valley”, αποσπάσματα του οποίου δημοσίευσε το Vanity Fair, περιγράφει με λεπτομέρειες τι συμβαίνει στα πάρτι που διοργανώνονται στη Silicon Valley.

Η λίστα με τους προσκεκλημένους έχει πολυ αυστηρούς όρους, ανανεώνεται πολύ δύσκολα, ενώ για να μπεις χρειάζεσαι εγγυήσεις από κάποιο ήδη μέλος.

Στα πάρτι πρωταγωνιστούν οι μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, τα χάπια Ecstasy ή “Molly”, και τα χάπια σeξουαλικής διέγερσης. Ξεκινούν απογευματινές ώρες και λήγουν νωρίς το πρωί.

Οι άνδρες που συμμετέχουν είναι κυρίως νέοι επιχειρηματίες, ενώ αντιθέτως οι γυναίκες είναι νεαρές που εργάζονται σε δουλειές γραφείου. Τα ερωτικά τρίγωνα είναι κανόνας, ενώ σε πολύ μικρό ποσόστο συναντάς ομοφυλοφιλικές ερωτικές συνευρέσεις.

Οι συμμετέχοντες ενημερώνονται, για το επόμενο πάρτι οργίων, λίγο πριν τη διοργάνωσή του είτε προφορικά, είτε μέσω Snapchat ή με συνθηματικές καταχωρήσεις σε ειδικά forum στο Διαδίκτυο.

Όπως τονίζει η Emily Chang, οι άνδρες που συμμετέχουν είναι μισογύνηδες, ενώ οι γυναίκες ξεκαθαρίζουν ότι το κάνουν καθαρά από συμφέρον. Όσες γυναίκες απορρίπτουν ανήθικες προτάσεις, χαρακτηρίζονται ως ξενέρωτες και βιώνουν εργασιακό bulling.