“Καυστικές” δηλώσεις Τότι μετά την ήττα από την Γιούβε! Δείτε τα γκολ

Έξω φρενών έγινε ο Φραντσέσκο Τότι από την ήττα -και το πώς αυτή ήρθε- της Ρόμα από τη Γιουβέντους στο μεγάλο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής στη Serie A.

Μιλώντας μετά το 3-2 των «μπιανκονέρι» ο «καπιτάνο» αμφισβήτησε την εγκυρότητα και των τριών τερμάτων που δέχτηκε η ομάδα και υποστήριξε πως με τέτοιες διαιτησίες η Ρόμα δεν μπορεί να διεκδικήσει τίποτα περισσότερο από τη δεύτερη θέση.

«Δυστυχώς έγινε αυτό που είδαν όλοι. Τόσα χρόνια τώρα γίνονται πάντα οι ίδιες φάσεις και επηρεάζουν την δική μας σεζόν. Δεν ξέρω αν επηρέασε τον αγώνα ο διαιτητής ή κάποιος άλλος. Η Γιουβέντους θα πρέπει να κάνει ένα ξεχωριστό πρωτάθλημα γιατί πάντα νικάει, είτε παίζει καλά, είτε όχι. Εμείς θα τερματίσουμε και φέτος στη δεύτερη θέση. Κανένα από τα τρία γκολ (σ.σ οι Ρωμαίοι διαμαρτύρονται για τα δύο πέναλτι και υποστηρίζουν πως υπήρχε οφ σάιντ στο τρίτο) δεν έπρεπε να μετρήσει. Όλη η Ιταλία σκέφτεται αυτά που λέω εγώ τώρα» υποστήριξε ο Τότι, ο οποίος ωστόσο δήλωσε κατηγορηματικά πως στη φάση που ο ίδιος κερδίζει ένα -τουλάχιστον- τραβηγμένο πέναλτι, ο διαιτητής πήρε τη σωστή απόφαση.