Λεήμονας Λακωνίας: Αδίστακτοι κακοποιοί σκότωσαν 64χρονη γυναίκα στο σπίτι της

Δίχως να έχει αποσαφηνιστεί από τις αρχές η ακριβής ώρα του εγκλήματος, ωστόσο φαίνεται πως έλαβε χώρα αργά το βράδυ της Παρασκευής ή προς τα ξημερώματα Σαββάτου 18.11.2017 στο χωριό Λεήμονα του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας, σύμφωνα με έγκυρες πληροφρίες του FLY, αδίστακτοι κακοποιοί εισέβαλαν σε οικία παραβιάζοντας την αλουμινένια πόρτα, όπου διέμενε μόνη της 64χρονη γυναίκα και τη χτύπησαν θανάσιμα με αμβλύ αντικείμενο μεγάλου μεγέθους, ίσως με λοστό ή κούτσουρο που πήραν δίπλα απο το τζάκι. Εικάζεται ότι οι δράστες είχαν σκοπό τη ληστεία ενώ από τα στοιχεία φαίνεται ότι η άτυχη γυναίκα πάλεψε με τους κακοποιούς για τη ζωή της. Η 64χρονη που ήταν χήρα, έμενε μόνη, καθώς τα παιδιά της κατοικούν μόνιμα στην Αθήνα ενώ έχει υπάρξει ξανά θύμα κλοπής κατα το παρελθόν.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκηνυγητό για τη σύλληψη των δολοφόνων.

Οι προσαγωγές υπόπτων από την ευρύτερη περιοχή συνεχίζονται, ωστόσο για ένα Μαροκινό και ένα Μολδαβό που προσήχθησαν χθες, δεν προέκυψαν επιβαρυντικά στοιχεία και πιθανότατα θα αφεθούν ελεύθεροι.

Το Σάββατο στο σπίτι της 64χρονης μετέβη ιατροδικαστής από την Αθήνα, καθώς και ειδικοί από  τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών ερευνών. Με τη συνδρομή των αντρών της Ασφάλειας Σπάρτης και αστυνομικούς της περιοχής προσπαθούν να εντοπίσουν τους δράστες, που μέχρι στιγμής διαφεύγουν της σύλληψης.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Σε εξέλιξη βρίσκονται αστυνομικές έρευνες, για την εξιχνίαση υπόθεσης ανθρωποκτονίας 64χρονης ημεδαπής, στη Λακωνία

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για την εξιχνίαση υπόθεσης ανθρωποκτονίας 64χρονης ημεδαπής, η οποία χθες (18.11.2017) το πρωί, βρέθηκε νεκρή στην οικία της σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας, έχοντας τραύματα στο κεφάλι.

Στο σημείο μετέβη Ιατροδικαστής, καθώς και αρμόδια συνεργείο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Σπάρτης, για την αυτοψία και εξερεύνηση του χώρου.

Την προανάκριση και τις αστυνομικές έρευνες, διεξάγει το Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

ΠΗΓΗ: flynews.gr