Ολυμπιακός – Βέροια 3-0 στο… ρελαντί!

Ο Ολυμπιακός  επικράτησε της Βέροιας και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.Ο Μήτρογλου άνοιξε το σκορ από την άσπρη βούλα, με τους Μπενίτες και Κασάμι να σκοράρουν στα τελευταία λεπτά, ανεβάζοντας στο 3-0 τον δείκτη του σκορ.

 ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

5’ Ο Κώστας Μήτρογλου αγγίζει το γκολ, όταν έπειτα από πάσα του Γιαννούλη κοντρολάρει μέσα στην περιοχή και σουτάρει δυνατά, αλλά βλέπει την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι του Καντιμοίρη.

27’ Ο Ντουρμάζ ελίχθηκε από δεξιά και μπαίνοντας στην περιοχή σούταρε με το αριστερό, ο Καντιμοίρης έπεσε στη γωνιά του και μπλόκαρε την μπάλα.

31’ Ο Ντουρμάζ μπήκε στην περιοχή του Καντιμοίρη και ο Αμαραντίδης τον ανέτρεψε. Ο διαιτητής Καλογερόπουλος έδειξε σωστά την άσπρη βούλα.

32’ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ!! Ο Κώστας Μήτρογλου εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Ντουρμάζ και άνοιξε το σκορ για τον Θρύλο!

35’ Ο Ολυμπιακός… έκρυψε την μπάλα! Φανταστική προσπάθεια από τον Κασάμι, έκανε το «ένα-δύο» με τον Φουστέρ και πάσαρε στον Μήτρογλου, αριστερά μέσα στην περιοχή. Ο «Μητρογκόλ» επέστρεψε την μπάλα στον Ελβετό, τον οποίο πρόλαβε η άμυνα της Βέροιας την τελευταία στιγμή! Μαγεία από τον Θρύλο!

63’ Σουτ του Κατίδη από μακρινή απόσταση, η μπάλα ψηλά άουτ.

68’ Ο Φουστέρ έκανε κάθετη μπαλιά στον Μήτρογλου, ο οποίος βγήκε τετ-α-τετ με τον Καντιμοίρη και τον πλάσαρε εύστοχα, για να κάνει το 2-0. Το γκολ αδίκως δεν μέτρησε, ως οφσάιντ.

73’ Ο Μητρογκόλ μπαίνει στην περιοχή και πλασάρει τον Καντιμοίρη, αλλά ο τερματοφύλακας της Βέροιας διώχνει ενστικτωδώς σε κόρνερ!

80΄ Πανέμορφη προσπάθεια από τον Ντομίνγκεζ, αλλά το σουτ του το απέκρουσε ο Καντιμοίρης.

88΄ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ!! Ο Κασάμι έβγαλε την μπαλιά στον Μπενίτες, εκείνος νίκησε στην μονομαχία τον Ραούλ Μπράβο και τελείωσε την φάση υποδειγματικά, κάνοντας το 2-0!

90+2΄ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ!! Μιλιβόγεβιτς και Κασάμι έπαιξαν το «1-2», με τον τελευταίο να πλασάρει σωστά τον Καντιμοίρη και να κάνει το 3-0!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Γιαννούλης (57’ Μαζουάκου), Αυλωνίτης, Μποτία, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Ντουρμάζ (67’ Εντινγκά), Μήτρογλου (75’ Μπενίτες).

ΒΕΡΟΙΑ (Χ. Κάρλος Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Μαλόν (54’ Όστοϊτς), Βέρτζος, Ραούλ Μπράβο, Αμαραντίδης, Βεργώνης (75’ Μπαργκάν), Μπατιόν, Καλτσάς, Κάμπορα, Καρντόσο, Γεωργιάδης (61’ Κατίδης).

ΓΗΠΕΔΟ: «Γ. Καραϊσκάκης»
ΣΚΟΡΕΡ: 33΄Μήτρογλου (πεν.), 88΄ Μπενίτες, 90+2΄ Κασάμι / –
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χ. Καλογερόπουλος (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Γ. Τουμπακάρης (Αθηνών), Β. Καμπόρης (Ευβοίας)
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ: Στ. Τριτσώνης (Αθηνών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 24’ Κασάμι, 81΄ Ελαμπντελαουί, 82΄ Ρομπέρτο / 23’ Αμαραντίδης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: – / –
ΔΟΚΑΡΙΑ: 5’ Μήτρογλου