Ο Ντάνος έστειλε μήνυμα στον Μάριο για ρεβάνς στον τελικό του Survivor

Κόκκινο χτυπάει η ένταση και η αγωνία όσο το Survivor πηγαίνει προς τον τελικό. Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τις ανατροπές, καθώς στο παιχνίδι μπαίνει το κοινό με νέα ψηφοφορία, ενώ τρεις παίκτες θα φτάσουν στον ημιτελικό. Μοναδικός σίγουρος είναι ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

Δείχνει ιδιαίτερα φορμαρισμένος και χθες που κέρδισε τον αγώνα και την πρόκριση για την τελική τριάδα, πανηγύρισε έξαλλα. Καθόταν μόνος του στο χώμα και έδειχνε να απολαμβάνει τη μεγάλη του νίκη στο νήμα.

Ο Αγγελόπουλος σήκωσε το γάντι, σε αυτή την ιδιότυπη κόντρα και σπεύδοντας να τον συγχαρεί έριξε τη μπηχτή του… Ξεκαθάρισε ότι ήταν μία μάχη και όχι ο πόλεμος. «Μάριε, έλα σήκω, δεν κέρδισες το παιχνίδι, έλα σήκω» του είπε με νόημα, στέλνοντάς του με τη σειρά του μήνυμα, ότι το Survivor έχει δρόμο ακόμα και πως τον περιμένει στον τελικό.

Είναι προφανές ότι η αντιπαλότητα του Μάριου με τον Ντάνο βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα. Ο Μάριος νίκησε την τελευταία στιγμή τον Αγγελόπουλο και κέρδισε μία θέση απευθείας στην τελική τριάδα του παιχνιδιού.

Την Κυριακή θα προβληθεί νέο επεισόδιο. Εκεί ο νικητής του αγώνα θα προκριθεί επίσης απευθείας στην τριάδα του ημιτελικού. Οι χαμένοι θα είναι αυτόματα υποψήφιοι για αποχώρηση και την πόρτα της εξόδου θα δει όποιος είναι πιο κάτω στη λίστα, που είχε διαμορφωθεί από τη μεγάλη ψηφοφορία.

Τη Δευτέρα θα θα γίνει μία νέα ψηφοφορία, στην οποία θα τεθούν αντιμέτωποι οι δύο παίκτες, που έχασαν την Κυριακή, αλλά παρέμειναν στο παιχνίδι. Το κοινό θα κληθεί να αποφασίσει ποιον θα κρατήσει στο παιχνίδι και θα του δώσει την πρόκριση για την τελική τριάδα, στην οποία θα είναι ήδη ο Μάριος.

Την Τρίτη λοιπόν, με νέα ψηφοφορία θα φύγει επίσης ένας παίκτης και θα μείνουν οι δύο του μεγάλου τελικού, με το κοινό να αποφασίζει την επόμενη ημέρα τον νικητή του Survivor.