Στυγερό έγκλημα στη Σπάρτη | Νεκρός ένας 60χρονος (video)

Συμπλοκή για τα μάτια μιας γυναίκας σημειώθηκε τα ξημερώματα σε καφέ-μπαρ στη Σπάρτη, με συνέπεια το θάνατο του 61χρονου ιδιοκτήτη του μπαρ.

Συνελήφθησαν δύο Γεωργιανοί, ηλικίας 33 και 38 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι κατηγορούνται για θανατηφόρα σωματική βλάβη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 33χρονος και ο 38χρονος, διαπληκτίστηκαν τα ξημερώματα, σύμφωνα με πληροφορίες για μια γυναίκα, με άλλους θαμώνες και στη συνέχεια τραυμάτισαν τέσσερις άνδρες, ηλικίας 46, 54, 57 και 61 ετών, καθώς και μία 32χρονη Ρουμάνα.

Κατόπιν οι δύο Γεωργιανοί τράπηκαν σε φυγή, ενώ οι τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο της Σπάρτης, όπου λίγη ώρα αργότερα, ο 61χρονος υπέκυψε στα τραύματά του. Παράλληλα, η αστυνομία, που είχε ειδοποιηθεί, έπειτα από λίγο εντόπισε και συνέλαβε τον ο 33χρονο και τον 38χρονο, οι οποίοι θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης.

-Δείτε το VIDEO του Flynews  από τον τόπο του στυγερού εγκλήματος στη Σπάρτη:

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθησαν, σήμερα (3 Ιανουαρίου 2018) και πρώτες πρωινές ώρες, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας, δύο (2) αλλοδαποί υπήκοοι Γεωργίας, ηλικίας 33 και 38 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρα σωματική βλάβη.

Ειδικότερα, πριν τη σύλληψη τους και ενώ βρισκόταν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφέ – μπαρ) διαπληκτίστηκαν με θαμώνες του καταστήματος, τραυματίζοντας με τη χρήση σωματικής βίας τέσσερις (4) ημεδαπούς, ηλικίας 46, 54, 57 και 61 ετών, αντίστοιχα καθώς και 32χρονη αλλοδαπή, υπήκοο Ρουμανίας, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λακωνίας, όπου λίγη ώρα αργότερα ο 61χρονος υπέκυψε στα τραύματά του, ενώ οι υπόλοιποι, αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, απεχώρησαν.

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας, εντόπισαν αρχικά τον 33χρονο και στη συνέχεια τον 38χρονο και τους συνέλαβαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

ΠΗΓΗ: flynews.gr