Συγκλονίζει με το μήνυμά της η κολλητή φίλη της Νανάς, Αφροδίτη Υψηλάντη

Συγκλονίζει η δημοσιογράφος και κολλητή φίλη της Νανάς Καραγιάννη, Αφροδίτη Υψηλάντη, με τα μηνύματα που ανήρτησε στα social media. Η κ. Υψηλάντη, που στάθηκε δίπλα στη Νανά στη μεγάλη της περιπέτεια, προκαλεί ρίγη συγκίνησης στους διαδικτυακούς της φίλους, με τα λόγια της για τον θάνατο της αγαπημένης της φίλης.

Η Νανά Καραγιάννη πάλεψε γενναία για δέκα χρόνια με τη νευρική ανορεξία, αλλά έχασε τη μάχη. Ήταν μόλις 38 ετών. Η Αφροδίτη Υψηλάντη, στο μήνυμά της τόνισε ότι θα της λείψει η φίλη της και τα «ψέματα» που της έλεγε: παρά τις διαβεβαιώσεις της Νανάς Καραγιάννη ότι έτρωγε και έπαιρνε τη φαρμακευτική της αγωγή, η Αφροδίτη Υψηλάντη δεν την πίστευε. Όσο για τη φράση της Νανάς που χαράχτηκε στη μνήμη της ήταν: «Όταν πεθάνω-που δεν θα πεθάνω- να πεις σε όλους ότι ήθελα να ζήσω».

Διαβάστε τα μηνύματα της Αφροδίτης Υψηλάντη:

«Νανού…. Νανού…Νανού… Με κορόιδεψες πάλι… Δεν το πιστεύω ότι δεν θα σε ξαναδώ…. Γιατί μπουμπούκα μου? Ποιος θα μου λέει τα ψεματάκια σου “Ναι έφαγα βρε…Μην ανησυχείς…. Ναι πήρα τα χάπια μου…Μην ανησυχείς… ” Ολο “ναι” μου έλεγες και νόμιζες πως σε πίστευα… Αυτό σε ευχαριστούσε… Και τώρα? Ποιος θα με κοροιδεύει?

Ποιος θα μου φέρνει το φρέσκο τσουρεκάκι απ΄το φούρνο, γιατί όπως έλεγες “εγώ με άδεια χέρια δεν έρχομαι σπίτι σου”? Γιατί Νανού μου?

Μάλλον πλάκα μου κάνεις… Ετσι δεν είναι?
Θα σε βρω και θα τα “πούμε” από κοντά…. Ησουν μοναδική ψυχή… Ησουν η φίλη που όλες ήθελαν να είχαν δίπλα τους…
Και κει που πας να προσέχεις ή μάλλον,να τους προσέχεις!
Ματάρες μου, καλό δρόμο !»

«Αναπαύσου εν ειρήνη Νανού μου. Χωρίς το οξυγόνο, χωρίς τους ορούς, χωρίς πόνους στα κόκαλα, χωρίς να μ΄ εκλιπαρείς για μια ένεση. Εκείνο, όμως, που θα κρατήσω από σένα, είναι μία φράση που με συγκλόνισε: ” Οταν πεθάνω-που δεν θα πεθάνω- να πεις σε όλους ότι ήθελα να ζήσω».