Συγκλονίζει το πολύνεκρο τροχαίο στη Κρήτη

Μια απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην εθνική οδό της Κρήτης με τρεις ανθρώπους να αφήνουν την τελευταία τους πνοή σε πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα. Δύο νέοι άνθρωποι ο Χρήστος και η Μαίρη, καθώς και η μητέρα της κοπέλας, βρήκαν ακαριαίο θάνατο.

Το δυστύχημα συνέβη περίπου στις 15.00 το μεσημέρι στον ΒΟΑΚ στο ύψος της Αγίας Πελαγίας, όταν δυο αυτοκίνητα που κινούνταν σε διαφορετικό ρεύμα κυκλοφορίας συγκρούστηκαν.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη με αποτέλεσμα στο ένα όχημα που κινείτο με κατεύθυνση προς το Ηράκλειο και στο οποίο επέβαιναν 5 άτομα, ο οδηγός και δυο επιβάτες να τραυματιστούν θανάσιμα ενώ ένας ακόμα επιβάτης χαροπαλεύει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr oι δυο από τους νεκρούς είναι ζευγάρι. Πρόκειται για έναν νέο άνδρα 23 ετών, φοιτητή με την 22χρονη αρραβωνιαστικιά του. Μάλιστα η κοπέλα είχε μετακομίσει μόνιμα Κρήτη προκειμένου να ζήσει με τον αρραβωνιαστικό της που έμενε στο νησί. Η τρίτη νεκρή είναι η 45χρονη μητέρα της κοπέλας.

Ο άνδρας ο οποίος έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά και χαροπαλεύει στο νοσοκομείο είναι ο 47χρονος πατέρας της κοπέλας ενώ και η 15χρονη αδερφή της η οποία επέβαινε στο αυτοκίνητο έχει τραυματιστεί με κατάγματα στα πόδια.

Η οικογένεια της νεκρής κοπέλας, μητέρα, πατέρας και αδερφή πήγαν στην Κρήτη, από την Τήλο, για να γνωρίσουν τον αρραβωνιαστικό και την οικογένειά του.

Ο θάνατος του ζευγαριού και της μητέρας της κοπέλας ήταν ακαριαίος. Η οικογένεια επέστρεφε στο Ηράκλειο από τα Χανιά όπου είχε πάει για εκδρομή, ενώ στην τραγωδία έρχεται να προστεθεί το γεγονός ότι προπορευόταν σε αυτοκίνητο η οικογένεια του 23χρονου, με τους γονείς του να είναι μάρτυρες του δυστυχήματος.

Στο δεύτερο όχημα που ενεπλάκη στο δυστύχημα τραυματίες είναι ο οδηγός και η συνοδηγός.

Αργά το απόγευμα της Τετάρτης από το ΠΑΓΝΗ έγινε γνωστό με ανακοίνωση, η κατάσταση της υγείας και των τεσσάρων τραυματιών που ενεπλάκησαν στο θανατηφόρο τροχαίο με δύο εκ των οποίων μάλιστα κατόπιν ολοκλήρωσης της χειρουργικής επέμβασης να μεταφέρονται για περαιτέρω νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ.

Αναλυτικά όπως επισημαίνεται:
«Αναφορικά με το τροχαίο που προκλήθηκε σήμερα Τετάρτη 03/01/2018 , στο ύψος της Αγίας Πελαγίας επί τον ΒΟΑΚ, έπειτα από τη σύγκρουση δυο αυτοκινήτων στα οποία επέβαιναν συνολικά επτά (7) άτομα, 4 άνδρες και 3 γυναίκες, σας γνωρίζουμε τα εξής:

Από τις 16:00 το απόγευμα και μετά, διακομίστηκαν στο ΠΑΓΝΗ οι παραπάνω επιβαίνοντες , εκ των οποίων οι τρεις, μια 22χρονη, μια 45χρονη και ένας 23χρονος, είχαν ήδη καταλήξει.

Οι υπόλοιποι τέσσερις (4) τραυματίες, μεταφέρθηκαν στο ΤΕΠ του ΠαΓΝΗ, εκ των οποίων δυο (2) άνδρες υποβάλλονται σε χειρουργική επέμβαση, με την ολοκλήρωση των οποίων, θα μεταφερθούν στη ΜΕΘ και οι άλλοι δυο (2), μια 15χρονη και ένας 47χρονος, εξετάζεται αν θα χειρουργηθούν άμεσα.

Το ιατρικό, νοσηλευτικό και επιστημονικό προσωπικό του νοσοκομείου μας, από την πρώτη στιγμή καταβάλει κάθε προσπάθεια για την καλύτερη αντιμετώπιση της κατάστασης των τραυματιών».