Τέλος ο Γρηγόρης Γκουντάρας από τη Μενεγάκη μετά από 16 χρόνια!

Καταιγιστικές εξελίξεις στη μεσημεριανή εκπομπή του Alpha. Η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να τα αλλάξει όλα για τη νέα σεζόν και παίρνει δύσκολες αποφάσεις.

Γνωρίζαμε από καιρό ότι η παρουσιάστρια σχεδιάζει να αλλάξει πολλά για τη νέα χρονιά, μετά από μια σεζόν κατά τη διάρκεια της οποίας είδε τα νούμερα τηλεθέασης να πέφτουν ακόμα και σε μονοψήφια. Από την προηγούμενη εβδομάδα η Ελένη Μενεγάκη και η αρχισυντάκτριά της Ελένη Γελαλή άρχισαν να βλέπουν νέα πρόσωπα. Την τρέχουσα εβδομάδα, η παρουσιάστρια βλέπει έναν έναν τους συνεργάτες της με σκοπό να καταλήξουν αν και πώς θα μπορέσουν να συμμετέχουν στο νέο σχήμα.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο άνθρωπος που βρέθηκε όσο λίγοι στο πλευρό της παρουσιάστριας τα τελευταία 16 χρόνια, από σήμερα αποτελεί παρελθόν για την εκπομπή. Οι δύο πλευρές, προφανώς, δεν βρήκαν κοινό τόπο συνεργασίας για τη νέα σεζόν.

Την είδηση γνωστοποίησε ο ίδιος το απόγευμα της Τετάρτης με ένα συγκλονιστικό κείμενο που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram.

«Πέρασαν 16 χρόνια… (παραπάνω από το 1/3 της ζωής μου)‼ Όμως (δυστυχώς), τα περισσότερα πράγματα στη ζωή έχουν ένα τέλος.. Τα χρόνια λοιπόν αυτά, βίωσα τα πιο σημαντικά γεγονότα στη ζωή μου (το χαμό των γονιών μου, το γάμο μου, τον ερχομό των δύο αγοριών μου στη ζωή…), όμως τις περισσότερες ώρες ήμουνα στη δουλειά γιατί έτσι είμαι… Παθιάζομαι, αγαπάω, σέβομαι και πάνω από όλα εκτιμώ… Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου την Ελένη για όλα (θα την τιμώ πάντα), θέλω να κρατήσω τις άπειρες όμορφες στιγμές… (έχω όλα τα παιδιά που συνεργαστήκαμε στην ψυχή μου) και πιστεύω πως πρώτα ο Θεός κάπου θα ξανασυναντηθούμε… Με υγεία κοιτάμε μπροστά και προχωράμε… Πολύ δύσκολη στιγμή αυτή αδέλφια…», έγραψε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.