Τα μουσικά σχήματα του φετινού χειμώνα 2017

Μετά από μία απόλυτα επιτυχημένη σεζόν, ο Κωνσταντίνος Αργυρός επέστρεψε στο Fantasia από Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου! Μαζί του οι Otherview, ο Κωνσταντίνος Κουφός, η Josephine και στα decks ο DJ Λάχανος.

Μία αναπάντεχη συνεργασία στο Cabaret Romeo! Ο Χρήστος Κυριαζής συναντά τον Χρήστο Μενιδιάτη για 12 εμφανίσεις στο γνωστό κέντρο διασκέδασης της παραλιακής!

Το Frangelico άνοιξε και πάλι τις πύλες του στις 25/8 με οικοδεσπότη τον Νίκο Μακρόπουλο! Μαζί του η Αμαρυλλίς και ο Σάκης Αρσενίου.

Το Ποσειδώνιο ανανεώνει το σχήμα του, με τους Βασίλη Δήμα Κατερίνα Στικούδη και Δημήτρη Αβραμόπουλο να ετοιμάζονται για καυτές λαϊκες βραδιές! Μαζί τους οι Εκείνος και Εκείνος, Γιάννης Αλεξόπουλος, Χρύσα Μπανδελη και Γιούλη Τάσσου.

Ο Πάνος Κιάμος συνεχίζει για 6η σεζόν στο Club 22 για το χειμώνα 2017-2018, αλλά αυτή τη φορά θα έχει στο πλευρό του το διαχρονικό λαϊκό τραγουδιστή Αντύπα!

Η μεγάλη λαϊκή φωνή, η Νατάσα Θεοδωρίδου, συναντά τη Μελίνα Ασλανίδου και το Γιώργο Παπαδόπουλο σε ένα πολύ ιδιαίτερο σχήμα διαφορετικό από τα συνηθισμένα για το χειμώνα 2017 -2018 στο νυχτερινό κέντρο Ιερά Οδός στο Γκάζι και συγκεκριμένα στην Ιερά Οδό.

Η αλλαγή στέγης για το Νίκο Οικονομόπουλο στα νυχτερινά δρώμενα θα είναι κάτι παραπάνω από θετική! Μετά από την επανεμφάνισή του στο Fever το χειμώνα μαζί με το Στέλιο Ρόκκο, ήρθε η ώρα για μία τεράστια συνεργασία με τους Ονιράμα, δημιουργώντας το δυνατότερο σχήμα για τη νέα σεζόν 2017-2018 στο Κέντρο Αθηνών της οδού Πειραιώς!

Ο Τόνις Σφήνος επιστρέφει στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Βοτανικός Plus στο Γκάζι. Μπορεί για μερικά χρόνια να περιπλανήθηκε, αλλά έφθασε η στιγμή να επιστρέψει ξανά στον τόπο που γνώρισε την απόλυτη αποθέωση!

Ο Σάκης Ρουβάς επιστρέφει στο Estate Athens για το χειμώνα 2017 – 2018, στο υπερσύγχρονο κέντρο διασκέδασης που ο ίδιος εγκαινίασε πριν 2 χρόνια.

Η μεγάλη επιστροφή είναι πλέον γεγονός. Ο Αντώνης Ρέμος γυρνάει στο σπίτι του το χειμώνα 2017 – 2018, το Αθηνών Αρένα, σε ένα νυχτερινό κέντρο που έζησε μεγάλες στιγμές. Μαζί του βρίσκεται η κορυφαία Ελληνίδα ποπ τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα.

Ο Γιάννης Πλούταρχος πήρε την μεγάλη απόφαση και το χειμώνα 2017 θα βρίσκεται στο Φωταέριο, σε ένα νυχτερινό κέντρο που πραγματικά του ταιριάζει πολύ και με το δικό του μοναδικό τρόπο θα μας κρατάει συντροφιά με τα υπέροχα τραγούδια του. Μαζί του ο Ηλίας Βρεττός!

Μία συνεργασία από τα παλιά για το χειμώνα 2017-2018 είναι πλέον γεγονός. Ο άρχοντας της νύχτας Νότης Σφακιανάκης και η Πέγκυ Ζήνα θα βρεθούν μαζί στο Fever! Δύο μεγάλοι καλλιτέχνες που έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν ετοιμάζονται από μέσα Νοέμβρη να μας διασκεδάζουν με τα τραγούδια τους.

Έκλεισε και επίσημα το σχήμα του καλοκαιρινού Ποσειδώνιο, με τον Λευτέρη Πανταζή να είναι αυτός που θα ηγηθεί του σχήματος! Μαζί του θα βρίσκεται ο Δημήτρης Αβραμόπουλος! Μαζί τους η Τζωρτζίνα Νικάκη, η Νάϊρα Αλεξοπούλου, η Έλενα Παναγιωτίδου και ο Στέλιος Τσάκωνας.

Ο Σταν και ο Χρήστος Δάντης θα συνεργαστούν φέτος το χειμώνα στο Camorra της Λεωφόρου Βουλιαγμένης 22! Έπειτα από απουσία ενός έτους το Camorra επιστρέφει και θα έχει δύο διακεκριμένους καλλιτέχνες στη σκηνή του!