Μεθυσμένες Αγγλίδες στους δρόμους εντελώς…γυμνές! (vd+pics)

Τελικά οι Αγγλίδες πρέπει να είναι τόσο πολύ καταπιεσμένες στο τόπο τους για να προβαίνουν σε τέτοιου είδους διασκέδαση-ξεσάλωμα,ειδικά όταν βρίσκονται στην Ελλάδα ή στη προκειμένη περίπτωση στη Μαγιόρκα της Ισπανίας.

Δημιουργήθηκε μάλιστα και μια νέα σελίδα στο Facebook, η οποία είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στο «walk of shame» των τουριστριών στο Magaluf της Μαγιόρκας.

Αν δεν είστε εξοικειωμένοι με τον όρο, ως «walk of shame («δρόμος της ντροπής») ορίζεται στην αγγλική γλώσσα η επιστροφή από μια βραδιά… ξεσαλώματος – συνήθως υπό το πρώτο φως της μέρας – η οποία συνοδεύεται με το χαρακτηριστικό χαμηλωμένο ύφος του ανθρώπου που είτε δεν θυμάται καθόλου τι έκανε, είτε θυμάται πολύ καλά!

Το ενδιαφέρον με αυτή τη σελίδα είναι ότι αρκετές από τις φωτογραφίες – κυρίως αυτές που δεν έχουν καλυμμένα τα πρόσωπα των πρωταγωνιστών τους – έχουν υποβληθεί από τα ίδια τα άτομα που απεικονίζονται είτε από φίλους τους. Ωστόσο, δεν λείπουν και οι φωτογραφίες που έχουν τραβήξει άλλοι τουρίστες, οι οποίοι δεν έχασαν την ευκαιρία να απαθανατίσουν το πιο συνηθισμένο πλέον αξιοθέατο – δυστυχώς – στο Magaluf.