Είχε άγιο ο Π.Κωστόπουλος στο σοβαρό ατύχημα με το αυτοκίνητό του

Την τύχη με το μέρος του είχε ο Πέτρος Κωστόπουλος καθώς το αυτοκίνητο που οδηγούσε ντεραπάρισε σε απότομη στροφή, ενώ τον απεγκλώβισαν διερχόμενοι οδηγοί χωρίς να πάθει το παραμικρό!Το ατύχημα έγινε την περασμένη Τρίτη, στη Μύκονο, όπου ο παρουσιαστής περνά τις διακοπές του, με ένα μικρό διάλειμμα στην Πάτμο για τον Δεκαπενταύγουστο.

Κατά την επιστροφή του μετά από νυχτερινή διασκέδαση, γύρω στις 07:00 το πρωί, ο Πέτρος επιβιβάστηκε στο γκρι τζιπάκι του. Στην περιοχή Τούρλος, σε μια απότομη στροφή, η πίσω δεξιά ρόδα του αυτοκινήτου βρήκε σε μία πέτρα, ενώ λάδια που υπήρχαν στο δρόμο έκαναν το αμάξι να ανατραπεί από την πλευρά του οδηγού!

Διερχόμενοι οδηγοί έσπευσαν να βοηθήσουν και ένας εξ’ αυτών έβγαλε τον παρουσιαστή από το αμάξι, από το παράθυρο του συνοδηγού, χωρίς τον παραμικρό τραυματισμό.

«Ήταν πολύ στεναχωρημένος, σκεπτικός και σαν να είχε θυμό μέσα του. Δεν είχε καθόλου διάθεση και δεν ήθελε να μιλήσει σε κανέναν. Το μόνο που έκανε ήταν να καπνίζει το πούρο του», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας, προσθέτοντας ότι ο Πέτρος απομακρύνθηκε από το σημείο του τροχαίου όταν έφτασε η οδική βοήθεια.

E-Radio.gr