Κατερίνα Λιόλιου: Τι μας είπε για Voice,Ρέμο και Survivor! (vd)

Την Παρασκευή 24 Μαρτίου 8-9 το βράδυ στον FLY 89,7 και την εκπομπή “Ραδιοφωνικές Στιγμές” Καλεσμένη του Τάκη Καρβουνιάρη ήταν η πρωτοεμφανιζόμενη τραγουδίστρια Κατερίνα Λιόλιου!Μας μίλησε γαι τη ζωή της,το νέο της single “Από δω και πέρα”,το Voice,τη Δέσποινα Βανδή,τη συνεργασία της με τον Α.Ρέμο,τις συναυλίες που θα δώσει το καλοκαίρι με τον Σ.Ρόκκο αλλά και το Survivor!

Ακούστε τη συνέντευξη

Δείτε το promo trailer

Η Κατερίνα Λιόλιου με μικρά και σταθερά βήματα «κατακτά» τον δικό της χώρο στη δισκογραφία και στις νυχτερινές εμφανίσεις.Από ΄δω και πέρα, το σίγουρο είναι πως όλοι θα μιλούν για αυτήν.Από ‘δω και πέρα παρουσιάζει μία πιο δυναμική πλευρά της και μας εντυπωσιάζει με τις φωνητικές της δυνατότητες, τη σκηνική της παρουσία και τις επιλογές της.

Το νέο της single με τίτλο «Από ΄δω και πέρα» υπογράφει στιχουργικά ο Θάνος Παπανικολάου και συνθετικά ο Θέμης Παναγιωτίδης.

Ένα up tempo τραγούδι που από ΄δω και πέρα θα γίνει το αγαπημένο σας.Από τα τέλη Μαρτίου η Κατερίνα Λιόλιου, μετά τις επιτυχημένες της εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη, θα βρίσκεται και πάλι στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου,αυτή τη φορά στη Fantasia.