Μετρό Ρώμης: Γυναίκα σύρθηκε πιασμένη σε πόρτα βαγονιού (vd)

Μια γυναίκα επιχείρησε να μπει σε βαγόνι στο μετρό της Ρώμης για κακή της τύχη, ωστόσο, πιάστηκε στην πόρτα με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί την ώρα που ο συρμός ξεκίνησε! Και επειδή ενός κακού μύρια έπονται ο οδηγός του συρμού δεν είδε τι είχε συμβεί επειδή εκείνη την ώρα… έτρωγε!

Στο βίντεο από τις κάμερες του σταθμού φαίνεται, αρχικά, ο οδηγός να τρώει στην καμπίνα την ώρα που οι επιβάτες έμπαιναν στον συρμό. Την τελευταία στιγμή, η 43χρονη πάει να μπει στο τελευταίο βαγόνι αλλά κάνει ένα βήμα πίσω πιθανώς κατάλαβε πως οι πόρτες θα έκλειναν.

Παραμένει, ωστόσο, εγκλωβισμένη στις πόρτες και ο συρμός ξεκινά. Όσοι βρίσκονταν μπροστά στο περιστατικό προσπάθησαν να τη βοηθήσουν και στη συνέχεια ούρλιαζαν, ωστόσο ο συρμός ανέπτυξε ταχύτητα, σύροντας την 43χρονη.

Το ατύχημα δημοσιοποιήθηκε το τελευταίο 24ωρο και θύμα ήταν η 43χρονη Natalya Garkovic, από τη Λευκορωσία. Η γυναίκα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση με κατάγματα σε διάφορα μέρη του σώματός της.

Όπως είναι φυσικό το περιστατικό έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στη γειτονική Ιταλία τόσο σε βάρος της διαχειρίστριας εταιρείας, καθώς αρκετοί πλέον αμφισβητούν την αποτελεσματικότητα των δικλείδων ασφαλείας, όσο και σε βάρος του οδηγού.