Ο καιρός της εβδομάδας από την Χ.Σούζη

Η πρόγνωση του καιρού για την εβδομάδα που ξεκίνησε από την μετεωρολόγο του ΣΚΑΙ Χριστίνα Σούζη:

Καλημέρα σας !! καλή εβδομάδα !!

Σήμερα Δευτέρα στη Δυτική Ελλάδα και το Ανατολικό Αιγαίο λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη . Στην υπόλοιπη χώρα θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές . Λίγα χιόνια θα πέσουν στα Κεντρικά και Βόρεια ορεινά. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις στο Ιόνιο 3 με 4 μποφόρ , στο Αιγαίο 5 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα βόρεια έως 13 , και στην υπόλοιπη χώρα έως 15 με 18 βαθμούς .Την Τρίτη στη δυτική Ελλάδα και το ανατολικό Αιγαίο λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη . Στην υπόλοιπη χώρα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ορεινά Από το μεσημέρι βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί και τα φαινόμενα θα περιοριστούν στη βόρεια Κρήτη. Άνεμοι: στο ιόνιο από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ .Στο αιγαίο Β – ΒΑ 6 με 7 και στο νότιο αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ . Θερμοκρασία: σε μικρή περαιτέρω πτώση. Την Τετάρτη στη Θράκη και το Ανατολικό Αιγαίο λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη . Στην υπόλοιπη χώρα θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και στα νοτιοδυτικά καταιγίδες. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Άνεμοι: στα Δυτικά ΝΑ 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διεύθυνσης 4 με 6 και στο ΝΑ Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία : χωρίς αξιόλογη μεταβολή . Την Πέμπτη και την Παρασκευή τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν κυρίως στα δυτικά , κεντρικά και βόρεια , χιονοπτώσεως θα σημειωθούν στα ορεινά .Άνεμοι : στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία : σε άνοδο .

Αττική
Καιρός: Συννεφιά παροδικά αυξημένη με ασθενείς βροχές στα βόρεια και ανατολικά του νομού κυρίως από το βράδυ . Άνεμοι: Β – ΒΑ 4 με 6 και πρόσκαιρα στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 14 βαθμούς .

Θεσσαλονίκη
Καιρός:Συννεφιά παροδικά αυξημένη με τοπικές βροχές κυρίως από το βράδυ . Άνεμοι : Α – ΒΑ 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία : εις 12 βαθμούς.