Στην μάχη του Europa League απόψε Ολυμπιακός,Παο και Παοκ

Στην μάχη των πλέι-οφ του Europa League μπαίνουν Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός αντιμετωπίζοντας στα πρώτα παιχνίδια τις Αρούκα, Ντιναμό Τιφλίδας και Μπρόντμπι αντίστοιχα.

Στην Πορτογαλία ο Ολυμπιακός

Μετά τον αποκλεισμό από την Χαποέλ Μπερ Σεβά, ο Ολυμπιακός θα αναζητήσει την είσοδο στους ομίλους του Europa League προκειμένου να μην θεωρηθεί εντελώς καταστροφική η σεζόν. Οι ερυθρόλευκοι με τον Πάουλο Μπέντο πλέον στην τεχνική τους ηγεσία, αγωνίζονται εκτός έδρας (22:00, Novasports 2) απέναντι στην Αρούκα από την Πορτογαλία, η οποία μετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της στα πλέι-οφ της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα γνωρίζει την τελευταία στιγμή αν θα έχει στη διάθεσή του τον Κώστα Φορτούνη, καθώς αισθάνεται κάποιες ενοχλήσεις στην δεξιά ποδοκνημική.

Πιθανή 11άδα
Καπίνο – Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια – Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο – Πάρντο, Σεμπά, Τσόρι Ντομίνγκες – Ιντέγε

Στην Τιφλίδα ο ΠΑΟΚ

Ο αποκλεισμός από τον Αγιαξ στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League έστειλε τον ΠΑΟΚ στα πλέι-οφ του Europa League και η κλήρωση ήταν ευνοϊκή για την ομάδα του Βλάνταν Ιβιτς. Η Ντιναμό Τιφλίδας δεν μπορεί να τρομάξει τον Δικέφαλο του βορρά και το ταξίδι στη Γεωργία δίνει τη δυνατότητα για μια νίκη, η οποία «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση από το πρώτο κιόλας παιχνίδι (19:00, OTE Sport 7).

Ο ΠΑΟΚ δεν αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα τραυματισμού με τον Ιβιτς να προορίζει για βασικό τον Κάνιας αντί του Χαρίση, στη μοναδική αλλαγή συγκριτικά με το παιχνίδι απέναντι στον Αγιαξ.

Πιθανή 11άδα
Γλύκος – Μάτος, Κρέσπο, Τζαβέλλας, Λέοβατς – Κάνιας, Σακχόφ, Τσίμιροτ – Τζάλμα, Ροντρίγκεζ, Αθανασιάδης

Στην κατάμεστη Λεωφόρο

Ο μοναδικός εκ των εκπροσώπων της Ελλάδας που αγωνίζεται εντός έδρας είναι ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι υποδέχονται την Μπρόντμπι, σε μια κλήρωση, η οποία δεν ήταν όσο ευνοϊκή περίμεναν στο τριφύλλι (21:00, OTE Sport 5). Μετά την εύκολη πρόκριση επί της ΑΙΚ Στοκχόλμης, ο ΠαναθηναΪκός καλείται να ξεπεράσει ένα ακόμη εμπόδιο προκειμένου να μπει στους ομίλους, οι οποίοι θα του αποφέρουν και τεράστια οικονομική ανάσα.

Ο Αντρέα Στραματσόνι δείχνει ότι θα προτιμήσει ξανά σύστημα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς απέναντι στους Δανούς, στην κατάμεστη Λεωφόρο αφού μέχρι χθες η προπώληση των εισιτηρίων είχε κυλήσει ιδανικά.

Πιθανή 11άδα
Στιλ – Μολέντο, Ιβάνοφ, Κουτρουμπής – Μέστο, Γουακάσο, Λεντέσμα, Ζέκα – Ιμπάρμπο, Λουντ, Μπεργκ

E-Radio.gr