Θα χρειαστείτε
200 γρ. βούτυρο
3 αυγά
2 φλ. ζαχαρη
1 φαρίνα 500 γρ.
1 βανίλια
1 πρέζα σκόνη μαστίχας
1 πρέζα μοσχοκάρυδο
1 κ. σούπας μαχλέπι
Ξυσμα από 1 πορτοκάλι μεγάλο
Χυμό από 1 πορτοκάλι
Άχνη ζάχαρη για τη διακόσμηση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ρίξτε στο μίξερ το βούτυρο, ζάχαρη και μετά μαχλέπι, μαστίχα, μοσχοκάρυδο, βανίλια και το ξύσμα πορτοκαλιού.
Ρίξτε τα αυγα και διαδοχικά το αλεύρι και το γάλα και έπειτα τον χυμό πορτοκαλιού
Στη φόρμα σας βάλτε μια λαδόκολλα και αδειάστε το μείγμα. Στρώστε το με μια σπάτουλα και βάλτε το φλουρί τώρα, που το ζυμάρι είνα άψητο! Ψήστε στους 180 βαθμούς στον αέρα για 45-50 λεπτά. Πασπαλίστε με άχνη ζάχαρη! Καλή επιτυχία!