26 χρόνια FLY 89.7 και το ταξίδι συνεχίζεται!

Ήταν 14 Οκτωβρίου 1991, όταν το ραδιόφωνο του fly άνοιξε τις ενημερωτικές και μουσικές του πόρτες στο κοινό! Από τότε είχε θέσει έναν και μόνο στόχο! Την κορυφή! Η ιστορία ήρθε να εκπληρώσει τις προσδοκίες του, και φέτος, που περπατάει στα 26 χρόνια λειτουργίας, ανοίγει ένα νέο κύκλο.

Οι επίπονες προσπάθειες των ανθρώπων του FLY για έγκυρη, έγκαιρη και αντικειμενική ενημέρωση αποτελούν δεδομένη πραγματικότητα. Η εκπομπή «Λακωνία Χωρίς Σύνορα» με το Λεωνίδα Καρβουνιάρη και συνολικά η πρωινή ζώνη του fly έγιναν από το 1991 συνώνυμο της επιτυχίας, μιας και από τον πρώτο χρόνο καθιερώθηκαν στην πρώτη θέση τόσο της ακροαματικότητας όσο και της καρδιάς των ακροατών. Καθημερινά, η δημοσιογραφική ομάδα του FLY δίνει αγώνα για ενημέρωση και άμεση επίλυση των προβλημάτων του πολίτη. Δεν είναι τυχαία, άλλωστε η επίλυση ποικίλων και πολυάριθμων ζητημάτων των πολιτών, ύστερα από παρέμβαση της εκπομπής!

Συγχρόνως , το μουσικό πρόγραμμα του fly χρωμάτισε με τις μελωδίες του τις στιγμές των ακροατών λαμβάνοντας ουκ ολίγα κολακευτικά λόγια, μιας και απείχε επιδεικτικά από τις τυποποιημένες λίστες , εξασφαλίζοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο στους φίλους του σταθμού μια πλήρη εικόνα για τις «μουσικές του κόσμου» !

Παράλληλα, ο fly fm έδωσε προτεραιότητα στην ανάδειξη προοδευτικών εκπομπών, ανύπαρκτων μέχρι εκείνη τη στιγμή στα τοπικά ραδιοφωνικά δρώμενα, καταπιάστηκε ενδελεχώς με την άμεση και πληρέστατη αθλητική ενημέρωση των ακροατών και μέσω των ανταποκριτών του σε κάθε λακωνική γωνιά κατάφερε να φέρει στο φως ειδήσεις και νέα άξια υπογράμμισης και ανάδειξης. Συγχρόνως, ο fly fm συνεργάζεται από το 1991 με τον ΣΚΑΙ 100.3.

Ο fly διαθέτοντας πλέον δύο μέσα ενημέρωσης, τον fly 89.7 και την ενημερωτική ιστοσελίδα της Πελοποννήσου flynews.gr, αποδεδειγμένα είναι η πλέον αξιόπιστη φωνή – εικόνα – έκφραση της Πελοποννήσου, αφού με τις παρεμβάσεις του έχουν λυθεί πολυάριθμα ζητήματα στη Λακωνία, την Αρκαδία, τη Μεσσηνία, την Κορινθία και την Αργολίδα με τη σαφή και ουσιαστική θέση του.

Η πολυετής εμπειρία των ανθρώπων του FLY και η μαχητικότητα, συνδυασμένες πάντοτε με την ποιότητα, τη συνέπεια την πρωτοπορία και το ήθος, καθιστούν τα δύο μέσα ενημέρωσης του fly εργαλεία επιτυχίας και προοπτικής για κάθε επαγγελματία!

Ήταν 1991 όταν ο FLY FM εξέπεμψε για πρώτη φορά στον αέρα της Λακωνίας! Έκτοτε, κατάφερε με τη βοήθεια της τεχνολογίας να ανοίξει τα φτερά του και να ακούγεται πλέον σε όλο τον κόσμο διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας flynews, αλλά και της πλατφόρμας e-radio.

2017: Ο FLY 89.7 γιορτάζει με τους ακροατές του που με την αγάπη και την υποστήριξή τους τον κρατούν στη πρώτη θέση της ακροαματικότητας όλα αυτά τα χρόνια.

Ο fly fm ευχαριστεί όλους όσοι συμμετέχουν στο όραμά του και συνεχίζει να γίνεται καλύτερος, να βελτιώνεται, να κάνει την αυτοκριτική του και να ενδυναμώνεται, κάτι που επιβεβαιώνεται και στο φετινό του πρόγραμμα, καθώς δεν έχει κάνει καμία έκπτωση στην ποιότητά του, συνεργαζόμενος με καταξιωμένους ραδιοφωνικούς παραγωγούς!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Και η πορεία συνεχίζεται στον αέρα του FLY RADIO 89.7