Μουντιάλ 2022: Ο προπονητής της Αυστραλίας άφησε εκτός αποστολής τον γαμπρό του

Τα ρόστερ των εθνικών ομάδων για το Μουντιάλ του 2022 έχουν ήδη επιλεγεί. Μπορεί κάποιοι προπονητές να ξάφνιασαν με τις επιλογές και τους αποκλεισμούς τους, ωστόσο ένας είναι αυτός που διεκδικεί τον τίτλο του πιο αξιοκρατικού.

Και αυτός είναι ο προπονητής της Αυστραλίας Γκράχαμ Άρνολντ. Και τον τίτλο τον κερδίζει γιατί επέλεξε και νέους παίκτες για το Μουντιάλ, αλλά μάλλον περισσότερο γιατί απέκλεισε από την αποστολή τον γαμπρό του.

Ο τεχνικός των «Καγκουρό» ανακοίνωσε την αποστολή στις 8 Νοεμβρίου, αλλά αρχικά πέρασε απαρατήρητο το ότι έκοψε τον γαμπρό του από την ομάδα.

Ο Τρεντ Σέινσμπουρι, που μάλιστα αγωνίζεται στο Κατάρ με τα χρώματα της Αλ Ουάκρα, έχει παντρευτεί την κόρη του και έμαθα από τον πεθερό ότι δεν θα αγωνιστεί τελικά στο Μουντιάλ.

Στην εθνική ομάδα ο Σέινσμπουρι έχει 61 συμμετοχές και 4 γκολ, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες, όπως η Ίντερ, η Αϊντχόφεν, η Μακάμπι Χάιφα και η Κόρτραικ.

Στο Μουντιάλ του 2018, ήταν βασικός και στα τρία ματς που έδωσε η Αυστραλία στον όμιλο, χωρίς να καταφέρει να προκριθεί στην επόμενη φάση.