Η μεταγραφή της χρονιάς με Κώστα Μανωλά στον Πανναξιακό

Ένα από τα μόνιμα αστεία που έλεγε ο Κώστας Μανωλάς σε φίλους του στη Νάξο τα καλοκαίρια που συναντιόταν μαζί τους ήταν πως θα έρθει να παίξει με τη φανέλα του Πανναξιακού.

Και η ζωή τα έφερε κατά τέτοιο τρόπο, που ο διεθνής κεντρικός αμυντικός θα φοράει τη φανέλα – πιθανόν με το νούμερο 4 – της ομάδας από την οποία έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.

«Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και η μεγάλη οικογένεια του Πανναξιακού Αθλητικού Ομίλου, με πολύ μεγάλη χαρά, συγκίνηση και υπερηφάνεια, ανακοινώνουν την έλευση του διεθνούς ποδοσφαιριστή Κώστα Μανωλά στην ανδρική ομάδα. Ο παίκτης που φόρεσε την φανέλα της Α.Ε.Κ., του Ολυμπιακού, της Roma, της Napoli, o παίκτης που τίμησε τη φανέλα της Εθνικής Ελπίδων και της Εθνικής Ανδρών, ο Έλληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός που έχει θαυμάσει η Ευρώπη, ο Ναξιώτης που έχει επιλέξει τον τόπο καταγωγής του για κατοικία της οικογένειάς του, θα ενισχύσει την προσπάθεια του Πανναξιακού στο φετινό πρωτάθλημα. Κώστα, καλώς όρισες! Η συνέχεια στα γήπεδα!», ανέφερε η ανακοίνωση της ομάδας στα social media προκαλώντας τεράστια αίσθηση στα ποδοσφαιρικά δρώμενα τόσο της Ελλάδας όσο και της Ιταλίας όπου ο Κώστας Μανωλάς αγωνίστηκε από το 2014 έως το 2021 σε Ρόμα και Νάπολι αντίστοιχα.