Ανείπωτη τραγωδία: Τροχαίο με τέσσερις νεκρούς στην Αθηνών‑Λαμίας – Γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo ο οδηγός της Porsche (vd)

Σοκ σε όλο το πανελλήνιο έχει προκαλέσει η τραγωδία που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής σε πάρκινγκ στο 83ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, κοντά στο Ύπατο Θηβών. Μία 33χρονη μητέρα και το τρίχρονο παιδί της βρήκαν τραγικό θάνατο, όταν μία Porsche έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω σε σταματημένο όχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το όχημα στο οποίο επέβαινε η οικογένεια ήταν σταματημένο στο πάρκινγκ που υπάρχει στο σημείο.

Ο οδηγός κατέβηκε για να πάει στην τουαλέτα και μέσα στο αυτοκίνητο παρέμεινε η σύζυγός του μαζί με το γιο της. H οικογένεια καταγόταν, επίσης σύμφωνα με πληροφορίες, από την πόλη της Πτολεμαΐδας.

Εκείνη τη στιγμή, ένα αυτοκίνητο μάρκας Porsche έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω στο σταθμευμένο ΙΧ, με αποτέλεσμα τα δυο αυτοκίνητα να τυλιχτούν αμέσως στις φλόγες.

Η Porsche ήταν καταχωρημένη στο όνομα όνομα Ευάγγελος – Απόστολος Βακάκης του Γεωργίου, όνομα που αντιστοιχεί στον ιδιοκτήτη της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων Jumbo.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οδηγός της μοιραίας Porsche ήταν ο 24χρονος Γιώργος Βακάκης, γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo, ενώ συνεπιβάτης του ήταν ο φίλος του Αντρέας Γεωργακόπουλος.

Η μητέρα και το παιδί, καθώς και οι δύο επιβάτες της Πόρσε έχασαν τη ζωή τους.