Μέσι: “Τη στιγμή που νιώθω ότι δεν παίζω όπως θέλω, θα αποσυρθώ”

Ο Μέσι, ο οποίος έπαιξε για 17 χρόνια στη Μπαρτσελόνα πριν υπογράψει στην Παρί Σεν Ζερμέν το 2021 και στην Ίντερ Μαϊάμι πέρυσι, θα κλείσει τα 37 σε λιγότερο από τρεις μήνες (24/6/87), αλλά πιστεύει ότι η ηλικία του δεν θα καθορίσει πότε είναι η ώρα να «κρεμάσει» τα παπούτσια του και θα αποχωρήσει από την ενεργό δράση.
Μέσι: Όταν νιώσω ότι δεν παίζω όπως θέλω πλέον, θα αποσυρθώ

«Ξέρω ότι τη στιγμή που νιώθω ότι δεν παίζω όπως θέλω πλέον, ότι δεν το απολαμβάνω πια ούτε βοηθάω τους συμπαίκτες μου θα αποσυρθώ», είπε ο Μέσι στο podcast του Big Time σε μια συνέντευξη που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη.

«Κάνω πολλή αυτοκριτική. Ξέρω πότε τα πάω καλά, πότε όχι, πότε παίζω καλά και πότε παίζω άσχημα. Όταν νιώσω ότι είναι ώρα να κάνω αυτό το βήμα, θα το κάνω χωρίς να σκέφτομαι την ηλικία. Αν νιώθω καλά, θα προσπαθήσω να συνεχίσω να αγωνίζομαι γιατί αυτό μου αρέσει και ξέρω να κάνω», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς αν είχε αρχίσει να σκέφτεται τι θα κάνει στη συνέχεια, ο Αργεντινός σούπερ σταρ -οκτώ φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας- δεν είχε ξεκάθαρη απάντηση:
Advertisement

«Δεν το έχω σκεφτεί ακόμα. Προς το παρόν, προσπαθώ να απολαμβάνω κάθε μέρα, κάθε στιγμή, χωρίς να σκέφτομαι το μέλλον. Δεν έχω τίποτα ξεκάθαρο ακόμα», είπε ο Μέσι.

«Ελπίζω να συνεχίσω να παίζω για λίγο ακόμα, γιατί αυτό μου αρέσει. Όταν έρθει η ώρα, σίγουρα θα βρω τον δρόμο για αυτό που με ικανοποιεί και αυτό που μου αρέσει, και έναν νέο ρόλο».

ΑΠΕ-ΜΠΕ