Ηλίας Βρεττός: Το καινούριο single «Φώναξέ Με» έρχεται

Ο Ηλίας Βρεττός θα υποδεχθεί το νέο έτος με ένα νέο τραγούδι.

Ο τραγουδιστής με τις περισσότερες sold out εμφανίσεις σε όλη τη χώρα και με τις ραδιοφωνικές επιτυχίες που παίζουν συνεχώς σε όλα τα airplay των ραδιοφωνικών σταθμών και στα club ολόκληρης της Ελλάδας και της Κύπρου, επιστρέφει με ένα single – έκπληξη.

Το τελευταίο τραγούδι του με τίτλο «Σου Απαγορεύω» κέρδισε από το πρώτο άκουσμα με το δυναμικό χαρακτήρα. Το video clip του τραγουδιού, στο οποίο πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Βίκυ Κάβουρα και Γιώργος Παράσχος, ξεπέρασε τις 4,5 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Μετά από μία έντονη χρονιά, το «VreTTour» έριξε άγκυρα για το χειμώνα στην οδό Πειραιώς, στο πανέμορφο «Φωταέριο», όπου ο Ηλίας Βρεττός συνεργάζεται με το μοναδικό Γιάννη Πλούταρχο και μαζί τους είναι και οι Kings.

Λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ του, ο τραγουδιστής θα φέρει σύντομα στα ραδιόφωνα όλης της Ελλάδας τη νέα του επιτυχία με τίτλο «Φώναξέ Με», σε μουσική του Ιορδάνη Παύλου και στίχους της Αγγελικής Μακρυνιώτη.

Τα γυρίσματα για το συναρπαστικό video clip έχουν πραγματοποιηθεί στο χιονισμένο νομό Γρεβενών με τη σκηνοθεσία του Γιάννη Μιχελόπουλου.

Έρχεται τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου από την Panik Platinum.

https://www.hit-channel.com/