Στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Υπέστη έμφραγμα

Στο νοσοκομείο Γεννηματάς, μετά από έμφραγμα που υπέστη, νοσηλεύεται ο τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας, ο οποίος υπεβλήθη σε στεφανιογραφία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η κατάστασή του κρινεται σοβαρη. Στο νοσοκομείο διακομίστηκε εσπευσμένα από ασθενοφορό του ΕΚΑΒ.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο τραγουδιστής ένιωσε έντονη αδιαθεσία, κατά τη διάρκεια πρόβας με την Τραϊάνα Ανανία για το J2US, όπου και συμμετέχουν.

Έτσι, κάλεσε ασθενοφόρο, το οποίο και τον μετέφερε αμέσως στο νοσοκομείο Γεννηματάς για να εξεταστεί η κατάσταση της υγείας του.

Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, με την κατάσταση του να κρίνεται σοβαρή.

Ο Δημήτρης Κόκοτας είναι τραγουδιστής, συνθέτης, επιχειρηματίας και γιος του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή, Σταμάτη Κόκοτα.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του συνεργάστηκε με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες, όπως η Μαρινέλλα, η Καίτη Γαρμπή, ο Πασχάλης Τερζής, η Άντζελα Δημητρίου, ο Αντύπας, ο Βασίλης Καρράς, η Κωνσταντίνα, η Λίτσα Γιαγκούση και ο πατέρας του, αλλά και ο πατέρας του, Σταμάτης Κόκοτας.

Ο πρώτος προσωπικός του δίσκος με τίτλο Διαδόσεις κυκλοφόρησε στις 10 Φεβρουαρίου του 1994 από την Eros Music σε μουσική και στίχους του Φοίβου, φτάνοντας τις 30.000 πωλήσεις σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ έγινε χρυσός.