Ένας χρόνος χωρίς τον Παντελή – Η συνέντευξη στο ξεκίνημα της καριέρας του

Η είδηση του θανάτου του Παντελή Παντελίδη, πριν από έναν ακριβώς χρόνο, συγκλόνισε το Πανελλήνιο. Χθες η οικογένειά του, φίλοι και θαυμαστές, βρέθηκαν στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο δημοφιλής τραγουδιστής για να ανάψουν ένα κερί στη μνήμη του.

Είχα τη χαρά και την τιμή να συνομιλήσουμε ραδιοφωνικά στο ξεκίνημα της καριέρας του και ουσιαστικά την εποχή που τα πρώτα του τραγούδια είχαν αγαπηθεί  από όλο το κόσμο.

Ακολουθεί η ανάρτηση τότε της συνέντευξης του Παντελή Παντελίδη στο takisonair

Ο Παντελής Παντελίδης ήρθε ξαφνικά στη ζωή μας, ένας τραγουδιστής που αγάπησε φανατικά ο κόσμος που όμως έτσι ξαφνικά έφυγε.Ένα παιδί που γνώρισε την επιτυχία ανεβάζοντας τα τραγούδια του στο διαδίκτυο και κάνοντας εκατομμύρια κόσμου να τον ακολουθούν και να τον αγαπήσουν.Ένας απλός άνθρωπος,ένας σεμνός καλλιτέχνης που στηρίχτηκε στις δυνάμεις του… και τα κατάφερε!
Είχα τη χαρά να μου παραχωρήσει συνέντευξη στα πρώτα βήματα της καριέρας του και να μοιραστώ μαζί του όμορφες στιγμές από τη μουσική,τη ζωή και τα όνειρά του.
Ήταν πραγματικά μία από τις συνεντεύξεις μου με καλλιτέχνη που θυμάμαι έντονα και δεν θα ξεχάσω ποτέ τη ταπεινότητα και τη σεμνότητα στα λόγια του!

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη που είχε δώσει ο Παντελής Παντελίδης στον FLY 89.7 και τον Τάκη Καρβουνιάρη: