Αναπάντεχο τέλος της Ρούλας με το Epsilon – Η ανακοίνωση του καναλιού

Η Ρούλα Κορομηλά λίγο πριν το τέλος της φετινής σεζόν αποτελεί παρελθόν για τον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon.

Η τηλεπαρουσιάστρια θα πήγαινε την Πέμπτη στη Σύρο για την προετοιμασία της τελευταίας εκπομπής του Μπράβο Ρούλα, που θα μεταδιδόταν από το Δημαρχείο του νησιού.
Ωστόσο σήμερα ήρθε σε ρήξη με τους ιθύνοντες του καναλιού και παραιτήθηκε.

Σύμφωνα με το περιβάλλον της παρουσιάστριας οι λόγοι ήταν δυο. Ο πρώτος, το ότι οι συνεργάτες της μέχρι αυτή την ώρα παραμένουν απλήρωτοι, και η Ρούλα Κορομηλά θεωρούσε απαράδεκτο να δουλέψουν για μια μεγάλη παραγωγή όπως της Σύρου δίχως να έχουν εξοφληθεί.

Ο δεύτερος λόγος, που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει, είναι η απαίτηση να συμπαρουσιάσει την τελευταία της εκπομπή με τον Μένιο Φουρθιώτη, κάτι που δεν την βρήκε σύμφωνη, καθώς από το 1991 μέχρι σήμερα δεν έχει στο πλάι της ποτέ συμπαρουσιαστή.

Στα γραφεία του καναλιού επικράτησε αναστάτωση, ενώ οι συνεργάτες της εκπομπής ακολούθησαν σύσσωμοι την παρουσιάστρια.

Σύμφωνα με πηγές από το κανάλι, υπήρξαν εντάσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, με βασικό λόγο το υψηλό μπάτζετ σε σχέση με το συμφωνηθέν και την πτώση της τηλεθέασης που σημείωσε το βραδινό show.

Αναλυτικά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει το κάθε επεισόδιο να στοιχίζει 60.000. Μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο δεν είχε συμβεί, αφού το κόστος παραγωγής ανά επεισόδιο άγγιζε τις 100.000-120.000 ευρώ. Το αποκορύφωμα αυτής της διαφωνίας ήταν η πολυσυζητημένη εκπομπή από την Σύρο, της οποίας το κόστος θα έφτανε τις 450.000 ευρώ. Μετά την πρόταση αυτή, το κανάλι εξήγησε πως δεν δύναται να το πραγματοποιήσει και έτσι η Ρούλα Κορομηλά αποχώρησε, καθώς δεν ήθελε να συμβιβαστεί με κάτι λιγότερο.

Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού:

Ο τηλεοπτικός σταθμός EPSILON TV ανακοινώνει ότι έληξε ομαλά η συνεργασία του με την παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά, βάση της υπογεγραμμενης συμφωνίας που έληγε στις 19/6/2016, την οποία ευχαριστεί για την άψογη συνεργασία και της εύχεται ολόψυχα ότι καλύτερο για το μέλλον.

Δημοσιεύματα που αναρτήθηκαν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και αφορούν τη λήξη συνεργασίας του τηλεοπτικού σταθμού EPSILON TV με την κ. Ρούλα Κορομηλά είναι μυθεύματα και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.