Ανατρέπονται όλα στην αυτοκτονία του Robin Williams

Εντελώς νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του θανάτου του Robin Williams, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στις 12 Αυγούστου, με τον θάνατό του να αποδίδεται αρχικά σε αυτοκτονία, λόγω της κατάθλιψης από την οποία υπέφερε.

Ωστόσο, τρεις μήνες μετά, έγγραφα του δικαστηρίου δίνουν μια πολύ διαφορετική και συνάμα συνταρακτική εκδοχή για τις ακριβείς αιτίες θανάτου του 63χρονου ηθοποιού.

Σύμφωνα με το TMΖ, το οποίο και παρουσιάζει τα εν λόγω έγγραφα, ο Robin Williams υπέφερε από μια φρικτή ασθένεια, τη Lewy Bodies Dementia, η οποία προκαλεί διαταραχές στη λειτουργία του εγκεφάλου.

Η συγκεκριμένη ασθένεια είναι μια μορφή άνοιας, που συνδέεται με τη νόσο του Πάρκινσον.

Μάλιστα, λέγεται πως ο Robin Williams πάλευε με τη Lewy Body Dementia, αφού μια εκ των συνεπειών της είναι τα υπερβολικά αποθέματα πρωτεϊνών στον εγκέφαλο, με αποτέλεσμα να προκαλούνται παραισθήσεις.

Σε αυτές ακριβώς αποδίδεται, σύμφωνα πάντα με τα έγγραφα και τις μαρτυρίες των συγγενών του, η αυτοκτονία του 63χρονου ηθοποιού, ο οποίος παραπονιόταν συχνά για την επίδραση των φαρμάκων που έπαιρνε.

Τέλος, αυτό που αναφέρεται είναι πως η Lewy Body Dementia κάνει τους ασθενείς να βλέπουν ανθρώπους, ζώα και αντικείμενα τα οποία δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα.