Αναχώρησε για Αυστρία η ελληνική αποστολή Cheerleading (pics)

Το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Ιουλίου
το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cheerleading 2016

Στην Βιέννη βρίσκεται από την Παρασκευή 1 Ιουλίου, η ελληνική αποστολή του Cheerleading για να συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που διεξάγεται στο Multiversum Schwechat της Αυστρίας, το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Ιουλίου 2016.

f1_cheer_vienna_2_7_16

Τα 17 μέλη του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, που προέρχονται από τους συλλόγους Αμαζόνες Βάρης και ΑΓΟΠ Μυρτάλη Golden Star by Betty, θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, με σκοπό το υψηλότερο δυνατό πλασάρισμα της γαλανόλευκης στον ευρωπαϊκό πίνακα του cheerleading.

f2_cheer_vienna_2_7_16

Αξίζει να σημειωθεί πως την πρόκριση και δυνατότητα συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα εκτός από τις συμμετοχές των δύο συλλόγων, είχαν εξασφαλίσει μέσω του 5ου Πανελλήνιου Ανοιχτού Πρωταθλήματος, που διεξήχθη λίγες μέρες πριν στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do), αθλητές και αθλήτριες από 6 ακόμα συλλόγους.

f3_cheer_vienna_2_7_16

Οι σύλλογοι που προκρίθηκαν στο Ευρωπαϊκό
Αμαζόνες Βάρης
ΑΓΟΠ Μυρτάλη-Golden Star By Betty
Αμαζόνες Ηλιούπολης
Αποσπερίδες
Plaza De Baile
Σειρήνες του Βορρά-Gold Dance Academy (Κέρκυρα)
ΦΟΗ Αριάδνη (Ηράκλειο Κρήτης)
Little Womans Club (Λαμία)

f4_cheer_vienna_2_7_16

Εντυπωσιακή είναι η άνθιση που γνωρίζει τα τελευταία χρόνια το άθλημα του Cheerleading στην Ελλάδα, με την επαρχία να συμβάλει ενεργά σε αυτή. Χαρακτηριστικό παράδειγμα πως στο 5ο Πανελλήνιο Ανοιχτό Πρωτάθλημα 2016, έλαβαν μέρος ομάδες από 25 διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας, εκ των οποίων οι 13 ήταν από την επαρχία με τις 4 να προέρχονται από τα ελληνικά νησιά. Οι δύο ομάδες μάλιστα από το Ηράκλειο Κρήτης και την Κέρκυρα, εξασφάλισαν την δυνατότητα συμμετοχής τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.