Απόπειρα δολοφονίας εναντίον γνωστής Ελληνίδας παρουσιάστριας

Άγιο φαίνεται ότι είχε γνωστή παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων σε μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό. Άγνωστοι προσπάθησαν να τη σκοτώσουν, με τρόπο που θα έδειχνε ατύχημα, όπως αναφέρουν πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ, όλα ξεκίνησαν, όταν πριν από μερικές ημέρες, η ίδια είχε ένα ατύχημα με το αυτοκίνητό της. Τα φρένα του αυτοκινήτου της και από έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι κάποιος ή κάποιοι είχε κόψει το σωληνάκι με το υγρό φρένων κοντά στον ένα τροχό.

Η συγκεκριμένη «ζημιά» της φάνηκε στην παρουσιάστρια λίγο… περίεργη και, αμέσως, κάλεσε πιστοποιημένους ειδικούς -εμπειρογνώμονες από συγκεκριμένη ασφαλιστική εταιρία- για να εντοπίσουν την αιτία της δολιοφθοράς. Έτσι, λοιπόν, η έκθεση και των τριών, επεσήμανε, ότι σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται για βλάβη, χτύπημα από πέτρα ή άλλο αντικείμενο (λόγω της θέσης που κόπηκε) και αποκλείστηκε και η αστοχία υλικού!

Σύμφωνα με τα ασφαλή συμπεράσματα, ο δράστης (ή οι δράστες) ήταν «επαγγελματίας» και φρόντισε να κόψει το συγκεκριμένο σημείο του αυτοκινήτου, ώστε όταν αυτό ξεκινούσε να μην φανεί ότι έχει πρόβλημα. Στη συνέχεια, θα ανέπτυσσε ταχύτητα, θα «έμενε» απρόσμενα από υγρά και τα φρένα δε θα μπορούσαν να υπακούσουν την οδηγό, με αποτέλεσμα η οδηγός του να έβρισκε τραγικό τέλος.

Η παρουσιάστρια με καθημερινή παρουσία στα δελτία ειδήσεων γλίτωσε από θαύμα, κι αυτό γιατί ο αρραβωνιαστικός της, ως έμπειρος οδηγός, κατάφερε να ακινητοποιήσει το Ι.Χ. πριν την τραγωδία.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην αστυνομία και έτσι η υπόθεση θα ακολουθήσει τον δρόμο της δικαιοσύνης, προκειμένου να εντοπιστεί και να συλληφθεί ο δράστης.