Αυτό έγραψε η Βέφα Αλεξιάδου στο Facebook μετά τον θάνατο της κόρης της, Αγγελικής

Πόνος δίχως τέλος για τη Βέφα Αλεξιάδου, η οποία μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα έχασε τις δυο κόρες της. Η εθνική μας μαγείρισσα πάντως, χθες, μια ημέρα μετά τον χαμό και της δεύτερης κόρης της, Αγγελικής (της Άντζις, όπως τη φώναζαν), έστειλε το δικό της μήνυμα μέσω Facebook.

«Έξω χιονίζει! Κι είναι τόσο όμορφα! Παχύ, πυκνό το χιόνι, μέσα σε λίγα λεπτά έντυσε την πλάση όλη στα λευκά! Άλλαξε το τοπίο, άσπρισε η μέρα κι έδιωξε το σκοτάδι απ’ την καρδιά! Παρέα με δυο καλές φίλες απολαύσαμε το πρωινό καφεδάκι παρακολουθώντας τον τρελό χορό των νιφάδων του χιονιού Σας ευχαριστώ, φίλες μου, για τα παρήγορα μηνύματά σας και την τόση αγάπη σας. Όμως αν πράγματι θέλετε να μου δίνετε χαρά, μιλήστε μου για διάφορα, άσχετα με το πένθος μου θέματα. Με στεναχώρησε το γεγονός, ότι τα Media έδωσαν πάλι τόσο μεγάλη δημοσιότητα στον πόνο μου! Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τις όμορφες ευχές σας στη Χαρούλα μου. Να έχετε ένα όμορφο βράδυ, φίλες και φίλοι μου», έγραψε η κυρία Αλεξιάδου στο Facebook, ποστάροντας και φωτογραφίες από τη χιονισμένη της αυλή.

Σημειώνεται, ότι πριν από περίπου 3,5 μήνες έφυγε ξαφνικά από τη ζωή η Αλεξία Αλεξιάδου, ενώ πριν δυο ημέρες η δεύτερη κόρη της κυρίας Βέφας, η Αγγελική Αλεξιάδου, μετά από τρία χρόνια μάχης με τον καρκίνο.