Βενεζουέλα: Άλλοι 12 νεκροί από επεισόδια

Δώδεκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους τα ξημερώματα της Παρασκευής κατά τη διάρκεια των ταραχών στο Καράκας, όπως ανακοίνωσε η εισαγγελία της Βενεζουέλας. Οχτώ από τα θύματα έχασαν τη ζωή τους από ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια λεηλασίας σε αρτοποιείο, ενώ τρία άτομα τραυματίστηκαν θανάσιμα από σφαίρες κατά τη διάρκεια επεισοδίων.

Σύμφωνα με τις αρχές, ακόμη έξι άτομα τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια επεισοδίων στη συνοικία Ελ Βάγιε, στο νοτιοδυτικό τμήμα της πρωτεύουσας της Βενεζουέλας. Στο σημείο αυτό χτυπήθηκαν 13 άτομα, τα περισσότερα εκ των οποίων έχασαν τη ζωή τους.

Οι αρχές της Βενεζουέλας επιβεβαίωσαν το θάνατο 12 ανθρώπων στη διάρκεια της νύχτας, καθώς κατά τη διάρκεια και μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν στις πορείες διαμαρτυρίες, μεγάλες ομάδες ατόμων θέλησαν να προβούν σε πλιάτσικο σε διάφορα καταστήματα, με συνέπεια να προκληθεί το απόλυτο χάος στη μεγάλη πόλη της λατινοαμερικάνικης χώρας.

Σύμφωνα με τον μέχρι τώρα απολογισμό, συνολικά 21 άνθρωποι φαίνεται ότι έχουν χάσει τη ζωή τους από τις σφοδρές συγκρούσεις στις οποίες έχει παραδοθεί από την περασμένη εβδομάδα η Λατινοαμερικανική χώρα.