Βοήθα Παναγιά μου – Α.Γεωργιάδης:” Οι βουλευτές ζουν ένα δράμα από τις περικοπές”

Πόσο να αντέξουμε ψυχή μου…!

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ή κανονικά μας “δουλεύει ψιλό-γαζί” ή ζεί σε άλλο πλανήτη.Δεν μπορεί ένας άνθρωπος με μόρφωση,βουλευτής,συγγραφέας και οικογενειάρχης, τα παιδιά του οποίου θα μεγαλώσουν και θα ζήσουν σε αυτή τη κοινωνία να κάνει τέτοιες δηλώσεις.

Μιλώντας στη Βουλή, στο πλαίσιο της συζήτησης για την έγκριση του Προϋπολογισμού του Κοινοβουλίου για το έτος 2015, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε πως είναι κρίσιμο αυτό να επικοινωνηθεί βροντερά στους πολίτες, ίσως για να συμμεριστούν το «δράμα» του βουλευτή και να μην παραπονιούνται για τη δική τους… «κακοτυχία».

«Ξέρετε πόσα λεφτά έχουμε κόψει από τον εαυτό μας. Πάνω από το 50% με το φόρο. Πλησιάζει το 60%. Όπως ήταν υπερβολή προς τα πάνω αυτό που γινόταν προ της κρίσεως, έχει φτάσει η υπερβολή προς τα κάτω, κύριε Πρόεδρε, τώρα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης. «Όπως ήταν υπερβολή προς τα πάνω αυτό που γινόταν προ της κρίσεως, έχει φτάσει η υπερβολή προς τα κάτω, τώρα» πρόσθεσε, αν και πάντως έσπευσε να τονίσει πως οι περικοπές καλώς έγιναν και «έτσι έπρεπε να γίνει».