Γαλλία(Διαγωνισμός): Διεκδικήστε βίλα 2 εκατομμυρίων ευρώ, αντί 10 ευρώ!(vd)

Το… αφεντικό (ή μάλλον η ιδιοκτήτρια) τρελάθηκε; Ο λόγος για τη Γαλλίδα Νατάσα Μποντιέ, μια 40χρονη μητέρα, η οποία με τα τρία της παιδιά, αποφάσισε να δώσει για 10 ευρώ τη βίλα της, 520 τετραγωνικών μέτρων, εκτιμώμενης αξίας 2 εκατομμυρίων ευρώ, σε όσους απαντήσουν σωστά στις δύο ερωτήσεις ενός διαγωνισμού.

Η εντυπωσιακή βίλα, βρίσκεται σε ένα παραμυθένιο περιβάλλον της Γαλλίας, ανάμεσα στο Παρίσι και τις Βρυξέλλες, σε ένα οικόπεδο μόλις… 2.500 τετραγωνικών μέτρων.

Στην περίπτωση πάλι που ο νικητής θέλει απλά να εισπράξει το αντίτιμο της βίλας, τα πράγματα είναι ακόμα πιο απλά, διότι ως επίσημος ιδιοκτήτης της αν αποφασίσει να την πουλήσει, ακόμη και στο 1/4 της αξίας της, τα 10 ευρώ του, θα του έχουν αποδώσει κέρδη της τάξεως των 500.000 ευρώ!

Με 10 ευρώ συμμετοχή, ο καθένας μπορεί να απαντήσει σε μία ερώτηση λογικής και μία ερώτηση γενικής γνώσης, προκειμένου να δικαιούται να συμμετάσχει στη μεταβίβαση ενός σπιτιού 2 εκατομμυρίων ευρώ στο όνομά του. Ο διαγωνισμός φαίνεται καθόλα νομότυπος, οι κανόνες του υπόκεινται στη Γαλλική νομοθεσία, και μάλιστα μπορούν να συμμετάσχουν και Έλληνες πολίτες αρκεί να είναι άνω των 18 ετών.

Πατήστε εδώ για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό:http://www.house-for-10-euros.com/