Δείτε σε ποιές περιοχές θα χτυπήσει ο χιονιάς.Η πρόγνωση της Χ.Σούζη

Καλημέρα σας !!

Σήμερα Τρίτη – Θεοφάνεια και αύριο Τετάρτη στην ανατολική και νότια χώρα συννεφιά με τοπικές χιονοπτώσεις και στα νότια παραθαλάσσια χιονόνερο . Τα φαινόμενα στην Εύβοια την Α . Στερεά , το Αιγαίο και την Κρήτη κατά τόπους δεν αποκλείεται να είναι έντονα. Στην υπόλοιπη χώρα παροδικές συννεφιές με πιθανότητα ασθενών χιονοπτώσεων στα βόρεια την Τρίτη Άνεμοι: Β – ΒΔ 6 με 7 και στα πελάγη τοπικά 8 μποφόρ . Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα βόρεια έως 4 βαθμούς , στα δυτικά έως 9 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά έως 5 βαθμούς και στο Αιγαίο έως 7 με 8 βαθμούς . Την Πέμπτη στα ανατολικά και νότια τοπικές συννεφιές με χιονόνερο η ασθενείς χιονοπτώσεις που βαθμιαία θα περιοριστούν στη βόρεια Κρήτη και θα σταματήσουν. Στην υπόλοιπη χωρά λίγη συννεφιά .Άνεμοι: Δ – ΒΔ 3 με 5 μποφόρ και στο ΝΑ Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο κυρίως κατά τη διάρκεια της ημέρας, ωστόσο ο παγετός στα ηπειρωτικά θα είναι ισχυρός .Την Παρασκευή και το Σάββατο λίγη συννεφιά κατά τόπους αυξημένη στα δυτικά και νότια,
με πιθανότητα για λίγες βροχές . Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5μποφόρ. Θερμοκρασία: σε σταδιακή άνοδο κατά τη διάρκεια της ημέρας. Παγετός κατά τόπους στα ηπειρωτικά τη νύχτα και το πρωί.

Αττική
Καιρός:Λίγη συννεφιά που βαθμιαία θα αυξηθεί και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές χιονοπτώσεις που θα είναι περισσότερες και εντονότερες στα βόρεια και ανατολικά του νομού Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 2 βαθμούς .

Θεσσαλονίκη
Καιρός: Συννεφιά παροδικά αυξημένη . Άνεμοι: ΒΔ 5 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 4 βαθμούς .