Επιβεβαίωση: Μύκητας προκαλεί άμεσα οργασμό στις γυναίκες (vd)

Επίσημα ανακαλύφθηκε το 2001 από τους John C. Holliday και Noah Soule, οι οποίοι ήταν οι πρώτοι που κατέγραψαν την επίδραση και τα αποτελέσματα από τη χρήση ενός μύκητα που μπορεί να προκαλέσει άμεσα ορyασμό στις γυναίκες.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του IFL Science, σε δημοσίευση στο International Journal of Medicinal Mushrooms ο Holliday εξηγεί ότι ο ίδιος και ο συνάδελφός του, Soule, είχαν ακούσει για έναν ασυνήθιστο μύκητα που μπορούσε να βρεθεί στη Χαβάη, σε περιοχές στις οποίες είχε ρεύσει λάβα. Ο ανοιχτόχρωμος πορτοκαλί μύκητας υποτίθεται ότι έφερνε τις γυναίκες σε ορyασμό απότομα, χωρίς εμφανή λόγο.

Οι δυο τους έσπευσαν στο νησί για να δουν εάν οι φήμες ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα. Εκεί βρήκαν τον μύκητα (Dictyophora), ο οποίος εμφανιζόταν σε μέρη απ’ όπου είχε περάσει λάβα πριν 600-1.000 χρόνια και θεωρούνταν αφροδισιακό όταν το μύριζαν γυναίκες. Η δοκιμή έγινε μέσω εθελοντών και καταγράφηκαν τα επίπεδα διέγερσής τους. Σύμφωνα με την έρευνα, σχεδόν οι μισές γυναίκες είχαν όντως άμεσο ορyασμό, ενώ οι άνδρες βρήκαν τη μυρωδιά του αηδιαστική.

http://

E-Radio.gr