Επιχειρηματικό μυαλό! Ο γαμπρός πουλά το βίντεο του γάμου που τον έδειρε ο παπάς!

Ο γαμπρός, που ο γάμος του έγινε είδηση λόγω του ξυλοδαρμού του κουμπάρου από τον παπά, σκέφτηκε να εκμεταλλευτεί εμπορικά το συμβάν.

Με ανάρτησή του στο Facebook ζητάει προσφορές για το βίντεο του γάμου στο οποίο περιλαμβάνεται και η επίθεση του παπά εναντίον του κουμπάρου. Ο γαμπρός υποστηρίζει ότι δέχθηκε πολλά τηλεφωνήματα από δημοσιογράφους τόσο από την Ελλάδα όσο και από τη Κύπρο για να δώσει το βίντεο.

Η ισχύς των προσφορών λήγει στις 4 το απόγευμα και όποιος δώσει τα περισσότερα θα αποκτήσει το βίντεο.

Εν τω μεταξύ ο Μητροπολίτης Πάφου Γεώργιος κάλυψε πλήρως τον ιερέα, λέγοντας ότι οι συμμετέχοντες στα μυστήρια πρέπει να επιδεικνύουν σεβασμό.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο ιερέας διέκοψε τον γάμο, άφησε το Ευαγγέλιο και επιτέθηκε στον κουμπάρο και αδελφό του γαμπρού, όταν διαπίστωσε ότι αυτός είχε χτυπήσει κατά το έθιμο τον γαμπρό στη πλάτη την ώρα του χορού ου Ησαία. Ο κουμπάρος άρχισε να αιμορραγεί από το στόμα και ο γάμος διακόπηκε. Τελικώς ο ιερέας δεν υπέγραψε το σχετικό πρακτικό τέλεσης του γάμου, κάτι που αναμένεται να κάνει ο μητροπολίτης ή άλλος ιερέας για να θεωρηθεί ο γάμος έγκυρος

Η ανάρτηση για την προσφορά