Η αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή “JOY” της Ε.Μελέτη

Για την τηλεοπτική της μεταγραφή, τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε στην αρχή, τις σχέσεις που τις «χρεώνουν», τη μητρότητα, ακόμα και το striρ show που έχει παρακολουθήσει εκτός πλαισίου γυρισμάτων μίλησε η Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή «JOY».

«Ένιωθα μεγαλύτερη ασφάλεια να πάω σε ένα μικρότερο κανάλι που θα έχω ελευθερία. Ήξερα ότι θα ήταν δύσκολο να πείσω ένα κανάλι να πάρω ένα concept που δεν υπάρχει και το έχουμε δημιουργήσει εμείς. Χρειαζόμουν ελευθερία έκφρασης», είπε η παρουσιάστρια για την επιλογή της να βρίσκεται στο δυναμικό του Epsilon.

Όταν είδε και διάβαζε τα πρώτα αρνητικά σχόλια μετά την πρώτη της εκπομπή, η Ελεονώρα Μελέτη σκέφτηκε: «Οι άλλοι τόσα χρόνια κάνουν βίντεο και μιλάνε για μένα χωρίς να υπάρχει λόγος. Το βίντεο αυτό είχε σκοπιμότητα γιατί με γνωρίζουν καλά και είχαν κάτι να πουν. Τώρα, αν τους πείραξε που δεν είπαν τα αρνητικά μου και αυτά που κάνω λάθος, αυτό δεν είναι δικό μου πρόγραμμα. Εγώ το απήλαυσα. Δεν με νοιάζει αν το θεωρούν ναρκισιστικό. Θεωρώ πιο ναρκισιστικό να βλέπεις φωτογραφίες ανθρώπων που τις ανεβάζουν μόνοι τους και είναι μόνο selfies».

Ρωτήθηκε ακόμα και για τις σχέσεις που της «χρεώνουν» κατά καιρούς: «Πρέπει να ‘σαι ερωτευμένος για να ‘σαι ευτυχισμένος σύμφωνα με την αντίληψη της ελληνικής κοινωνίας, γι’ αυτό μάλλον. Παλαιότερα ήταν must κάθε Τρίτη να αλλάζω σύντροφο».

Αποκάλυψε ακόμα πώς βλέπει τη μητρότητα: «Δεν είναι όλοι γεννημένοι για να είναι γονείς. Αν το πάρω απόφαση, πιστεύω ότι θα γίνω καλή μητέρα. Αλλά δεν ανήκω στην κατηγορία των γυναικών που το σκέφτονται από μικρές. Απλά στην ηλικία μου έχω αρχίσει να συνειδητοποιώ ότι αν θέλω να γίνω μητέρα πρέπει να το βάλω μπρος γιατί βιολογικά δεν έχω περιθώρια. Και να σου πω και κάτι άλλο; Αν θες να γίνεις μητέρα, βρίσκεις τον τρόπο να γίνεις και μετά. Αν θες αποκλειστικά να γίνεις μητέρα με δικό σου παιδί, είναι εγωιστικό. Θα υιοθετούσα άνετα ένα παιδί».

Αναφέρθηκε ακόμα και στα γυρίσματα που τελικά ήταν δύσκολα: «Στο pole dancing ένιωσα άθλια. Πέρασα πολύ πιο εύκολα στο γύρισμα της Συγγρού γιατί ήξερα ότι θα πάω μέχρι ενός σημείου. ότι δε θα φύγω με πελάτη. Όταν βγήκα στην πίστα του pole Dancing δεν υπήρχε επιστροφή, εκείνη τη στιγμή ήμουν προϊόν προς κατανάλωση από αγνώστους οι οποίοι έιχαν έρθει συγκεκριμένα για αν δουν γυναίκες να λικνίζονται πάνω σε ένα στύλο», ενώ τέλος δεν δίστασε να εξομολογηθεί ότι έχει πάει σα πελάτισσα σε strip show με σύντροφό της: «Ήμασταν έξω, είχαμε βαρεθεί εκεί που ήμασταν, σταματάει στη Συγγρού για αν πάει να φάει ένα βρώμικο, του λέω «ρε συ μπαίνουμε;». Με κοιτάει… μου λέει «θα πιάσω;» του λέω «αν διαλέξω εγώ, μπορεί». Σε πληροφορώ ότι μπήκαμε και κοίταγε μόνο εμένα και μετά έγινε και ένας χαμός, περάσαμε τέλεια στο σπίτι».