Η Μάρω Λύτρα παντρεύεται στη “Παναγίτσα” της Λακωνίας

Θα ανέβει και πάλι τα σκαλιά της εκκλησίας η Μάρω Λύτρα που την γνωρίσαμε από το ριάλιτι «fame story».

Η γνωστή τραγουδίστρια όταν ήρθε στην Ελλάδα για να κυνηγήσει την τύχη της στο τραγούδι ήταν ήδη παντρεμένη. Ωστόσο ο γάμος της δεν προχώρησε αφού έζησε έναν θυελλώδη έpωτα με τον τραγουδιστή Κώστα Καραφώτη.

Αφού έβγαλε δικό της κομμάτι και δούλεψε πλάι σε μεγάλα ονόματα η Μάρω Λύτρα αποφασίζει να τα παρατήσει όλα -έχοντας χωρίσει στο μεσοδιάστημα με τον τραγουδιστή που γνώρισε στο ριάλιτι του ΑΝΤ1- και να γυρίσει πίσω στην Αμερική όπου εργάστηκε ως νοσοκόμα.

Το φως της δημοσιότητας βλέπει σήμερα η είδηση πως η Μάρω Λύτρα επιστρέφει και πάλι στην Ελλάδα. Όχι δεν αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα της στο τραγούδι αλλά να παντρευτεί ξανά.

Σύμφωνα με την «Espresso» η νοσοκόμα πια Μάρω Λύτρα αποδέχτηκε την πρόταση γάμου που της έκανε ο 48χρονος επιχειρηματίας και σύντροφός της Θεόφιλος Παπαδόπουλος και οι δύο τους θα παντρευτούν στην Λακωνία.

Η ημερομηνία ακόμη δεν έχει αποφασιστεί αλλά το μυστήρια πρόκειται τελεστεί στην Παναγίτσα, την εκκλησία που έχτισε ο πατέρας του επιχειρηματία, Γιάννης Παπαδόπουλος.

Χαρακτηριστικό είναι πως οι δυο τους γνωρίζονται εδώ και πολλά χρόνια αλλά η μοίρα είχε άλλα σχέδια για το δυο τους μέχρι να καταλήξουν μαζί.

Σήμερα συγκατοικούν στο Μόντρεαλ και ζουν τον έpωτά τους.