Καυστική συνέντευξη Κασιδιάρη στον FLY (vd)

-Με φυλάκισαν για μία … καραμπίνα!
-Δήθεν … σκληρή η διαπραγμάτευση!
-Ο Τσίπρας τα έδωσε όλα στη διεθνή τοκογλυφία!
-Οι δανειστές θέλουν τους υδρογονάνθρακες της χώρας!
-Επιστροφή σε εθνικό νόμισμα με 5ετή προετοιμασία και παραγωγική ανασυγκρότηση!
-Μας χωρίζει ιδεολογικό χάος με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου!

Στον αέρα του FLY 89.7 μίλησε σήμερα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, κύριος Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πολιτική επικαιρότητα και τις οικονομικές εξελίξεις. Αρχικά, σχολίασε την περιπέτεια της φυλάκισής του, αποδίδοντάς την στο σύστημα κλεπτοκρατίας και χαρακτηρίζοντας παρωδία το δικαστήριο. Μάλιστα, πρόσθεσε ότι κάποιοι έστησαν την υπόθεση και τον φυλάκισαν για μία καραμπίνα που είχε στο σπίτι του.

Αναφορικά με τις πολιτικές εξελίξεις, ο Ηλίας Κασιδιάρης έκανε λόγο στον αέρα του FLY για δήθεν σκληρή διαπραγμάτευση, κατά τη διάρκεια της οποίας κάποιοι έκαναν ταξιδάκια στο εξωτερικό και γύριζαν στις βίλες τους, δίνοντάς τα όλα στη διεθνή τοκογλυφία. Παράλληλα, δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει ότι σε λίγα χρόνια θα είμαστε μειοψηφία στη χώρα μας.

Ακολούθως, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε στο μνημόνιο 3, τονίζοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας έλαβε το χρίσμα από τη διεθνή τοκογλυφία, πήρε το ΟΧΙ του ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα και το πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων. Μάλιστα, δήλωσε ότι το μέλημα των δανειστών είναι η εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων της Ελλάδος, η οποία αποδεδειγμένα είναι μια πλούσια χώρα.

Στη συνέχεια της συνέντευξης, ο Ηλίας Κασιδιάρης κλήθηκε να απαντήσει στο ερώτημα ευρώ ή δραχμή, τονίζοντας ότι θα είχε λογική να βγούμε από το ευρώ και να επιστρέψουμε σε εθνικό νόμισμα, με μία 5ετή προετοιμασία και μέσω της παραγωγής, όντες αυτάρκεις σε τρόφιμα, φάρμακα, καύσιμα και όπλα. Μάλιστα, δεν παρέλειψε να δηλώσει ξεκάθαρα ότι η Χρυσή Αυγή θα χειροκροτούσε ενδεχόμενη συνεργασία με τη Ρωσία.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής έκανε λόγο και για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία θέλησε να επιτελέσει το ρόλο της … “by the book”, δίχως όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν τους χωρίζει ιδεολογικό χάος. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι ψευδομάρτυρες του ΣΥΡΙΖΑ, που τώρα κατηγορούνται, τυγχάνουν υπεράσπισης από την πρόεδρο της Βουλής.

Τέλος, ο Ηλίας Κασιδιάρης τόνισε στην πρωινή ζώνη του FLY ότι η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη αντιμνημονιακή φωνή μέσα στο κοινοβούλιο και στέκεται ενάντια στο σύστημα, καλώντας τους ακροατές του σταθμού να κρίνουν ποιό κόμμα μπορεί να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο.