Μενεγάκη σε Λάτσιο: “Δεν θα βγάλεις τα παιδιά μας από το σπίτι τους”

Νέες, ακόμα πιο μεγάλες διαστάσεις παίρνει η κόντρα της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου που αν και πριν από δύο χρόνια πήραν συναινετικό διαζύγιο, στην πορεία διαπίστωσαν πως αυτά που τους χωρίζουν είναι πολύ πιο σοβαρά!

Όπως το υπέροχο σπίτι στα Μελίσσια όπου ζει η παρουσιάστρια με τα τρία τους παιδιά. Με νέα του αγωγή, ο Γιάννης Λάτσιος ζητά την πώληση της βίλας με πλειστηριασμό διεκδικώντας το 25% της αγοραστικής του αξίας, όσο δηλαδή και το μερίδιο που του αναλογεί! Ο δικαστικός πόλεμος ανάμεσά τους ξεκίνησε πέρυσι καθώς ο ισχυρός άντρας του ΑΝΤ1 διεκδικεί περισσότερα χρήματα από εκείνα που θεωρεί δίκαια η πλευρά της Ελένης Μενεγάκη.

Η βίλα (1.000 τ.μ.) είναι ουσιαστικά ένα ενιαίο συγκρότημα δυο κατοικιών σε οικόπεδο έκτασης 2.500 τ.μ. και την απέκτησε το ζεύγος το 2004. Εξ αδιαιρέτου το ποσοστό 75% ανήκει στην Ελένη Μενεγάκη και το 25% στον Γιάννη Λάτσιο!

Η εκδοχή της Ελένης Μενεγάκη

Σύμφωνα με την δική της εκδοχή τα πράγματα είναι εντελώς αντίθετα. Η ίδια φέρεται να έχει πολλά παράπονα από την πατρική παρουσία του αφού όπως ισχυρίζεται δεν βλέπει καν τα παιδιά τις ημέρες που βάσει νόμου δικαιούται, ούτε επίσης εξαντλεί το χρονικό όριο των διακοπών μαζί τους, παρά τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να τα ζητά για ένα μήνα φέτος το καλοκαίρι.

Μάλιστα σύμφωνα με την παρουσιάστρια φέτος το καλοκαίρι τα παιδιά βρέθηκαν μαζί του μόλις μια εβδομάδα!

Για τις οικονομικές τους διαφορές η πλευρά της Μενεγάκη φαίνεται πως ισχυρίζεται άλλα: μεγάλο βάρος των κοινών τους εξόδων βάραινε και την ίδια ενώ είχε βρει άδεια την κοινή τους θυρίδα με καταθέσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.

Επιπροσθέτως λέει ότι ο Λάτσιος, μεταξύ άλλων έχει ήδη εισπράξει από την ίδια το ποσό των 350.000 ευρώ σύνολο δηλαδή 950.000 ευρώ!

«Είναι προφανής η πρόθεσή του να μου προκαλέσει οικονομική βλάβη, χωρίς να έχει προς τούτο κανένα δικαίωμα. Όταν συμφωνήσαμε να εκδώσουμε το 2010 συναινετικό διαζύγιο, δεν ήγειρε καμία αξίωση για συμβολή του σε αποκτήματα. Τότε δεν θεωρούσε ότι είχε τέτοια αξίωση» ανέφερε πριν από έναν χρόνο η Ελένη σε αγωγή-απάντησή της προς την αγωγή του Γιάννη Λάτσιου, ο οποίος της ζητούσε 1.600.000 ευρώ! Τώρα εκείνος φαίνεται πως διεκδικεί και το σπίτι στα Μελίσσια, το οποίο είχε αποκτηθεί κατά τη διάρκεια του γάμου του με την παρουσιάστρια.

Σε ότι αφορά επίσης τον ισχυρισμό του Λάτσιου ότι παρά τις συνεχείς οχλήσεις του δεν κατάφερε να βρει εξωδικαστική λύση στο θέμα της χρηματικής του αποζημίωσης, η πλευρά της Μενεγάκη ισχυρίζεται ότι, εκτός του ήδη δοθέντος ποσού, ο Λάτσιος ζητούσε άλλα 800.000 ευρώ προκειμένου να υποχωρήσει στο θέμα της πώλησης του σπιτιού στα Μελίσσια! Ποσό που κρίθηκε εξωφρενικό από την ίδια ενώ του αντιπρότεινε να παραιτηθεί του δικαιώματος της διατροφής των 3.000 ευρώ μηνιαίως που δίνει ο Λάτσιος για τα παιδιά!

Ακόμα φέρεται πως η Ελένη Μενεγάκη του πρότεινε να γράψουν το σπίτι στα τρία τους παιδιά, ώστε να μην αλλάξουν περιβάλλον. Εκείνος όμως το αρνήθηκε και της ζήτησε τον πλειστηριασμό του σπιτιού για να πάρει τα χρήματα.

Η απάντηση θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες στις 7 Οκτωβρίου!

Πηγή: Πρώτο Θέμα