Μεταβολή του καιρού αναμένεται από σήμερα Τετάρτη με βροχές και καταιγίδες.Βελτίωση την Κυριακή

Η πρόγνωση του καιρού από την μετεωρολόγο του ΣΚΑΙ Χριστίνα Σούζη:

Καλημέρα σας !!

Σήμερα Τετάρτη αραιή συννεφιά που βαθμιαία θα πυκνώσει. Τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν στα Δυτικά , Κεντρικά και Βόρεια . Το βράδυ οι βροχές στα Δυτικά θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες , που θα επεκταθούν ανατολικότερα . Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Άνεμοι: ΝΑ στα δυτικά 5 με 7 μποφόρ και στα ανατολικά 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα βόρεια έως 18 βαθμούς , στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα Ηπειρωτικά έως 20 με 21 βαθμούς και στο Αιγαίο έως 21 με 22 βαθμούς .Την Πέμπτη και την Παρασκευή βροχές και καταιγίδες θα εκδηλώνονται κατά διαστήματα στις περισσότερες περιοχές της χώρας μας και κυρίως στα Δυτικά , τα Βόρεια και το Ανατολικό Αιγαίο. Άνεμοι: την Πέμπτη Ν – ΝΔ 4 με 6 μποφόρ την Παρασκευή στο Ιόνιο θα πνέουν ΒΔ 4 με 6 μποφόρ και στο Αιγαίο ΝΔ με την ίδια ένταση .Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση την Παρασκευή .Το Σάββατο οι βροχές και οι καταιγίδες θα περιοριστούν στα Ανατολικά και Νότια και μέχρι το βράδυ θα σταματήσουν , έτσι την Κυριακή ο καιρός θα είναι βελτιωμένος , με αρκετή ηλιοφάνεια και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας .

Αττική
Καιρός: λίγη συννεφιά που βαθμιαία θα αυξηθεί , με τοπικές βροχές από αργά το απόγευμα – βράδυ και πιθανόν τη νύχτα πρόσκαιρες καταιγίδες . Άνεμοι: Α – ΝΑ 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 20 βαθμούς .

Θεσσαλονίκη
Καιρός: συννεφιά παροδικά αυξημένη με τοπικές βροχές κυρίως από το βράδυ. Τη νύχτα είναι πιθανόν να εκδηλωθούν πρόσκαιρες καταιγίδες .Τοπικές ομίχλες θα σημειωθούν τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: Α 2 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 17 βαθμούς .