Ντοκουμέντο: Μοτοσικλετιστής πέφτει πάνω σε βυτιοφόρο (vd)

Οι σοκαριστικές εικόνες μας έρχονται από την Ρωσία και από την κάμερα που φορά στο κράνος του ένας μοτοσικλετιστής ο οποίος κινείται με μεγάλη ταχύτητα στον δρόμο μιας πόλης. Ξαφνικά εμφανίζεται εμπρός του ένα μεγάλο βυτιοφόρο το οποίο είναι προφανές ότι δεν μπορεί να αποφύγει.

Για να γλιτώσει ότι μπορεί ρίχνει την μοτοσικλέτα του και αρχίζει να σέρνεται προς το τεράστιο όχημα. Η σκηνή που καταγράφει η action camera είναι πραγματικά συγκλονιστική, καθώς δείχνει το ελάχιστο που χωρίζει τη ζωή από τον θάνατο. Ο μοτοσικλετιστής σέρνεται για αρκετά μέτρα και κυριολεκτικά σφηνώνεται κάτω από την μία ρόδα του τεράστιου βυτιοφόρου.

Η τύχη του είναι απίστευτη καθώς όπως βλέπουμε καθαρά το πόδι του μόλις που γλιτώνει από την συντριβή, καθώς ακριβώς την ίδια στιγμή που έχει βρεθεί κάτω από την καρότσα, την ίδια ακριβώς στιγμή το βυτιοφόρο έχει σταματήσει την πορεία του. Ο οδηγός καταφέρνει τελικά να σηκωθεί προς έκπληξη όλων όσων έφθασαν να τον βοηθήσουν χωρίς να έχει πάθει τίποτα απολύτως, πέρα από την αναμενόμενη τρομάρα που πήρε για ολόκληρη την υπόλοιπη ζωή του.