Ντροπή: Σε μία παλιά αποθήκη προπονείται η «χρυσή» Αννα Κορακάκη

Σε μια παλαιά αποθήκη που δεν διαθέτει τις κατάλληλες προδιαγραφές για να προπονείται, προετοιμάζεται ακόμα η Άννα Κορακάκη παρά το σάλο που προκλήθηκε μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο για το… αχούρι στο οποίο είχε τότε προετοιμαστεί.

Αν και η δημοτική αρχή, η οποία κατεδάφισε την παράγκα στην οποία έκανε προετοιμασία πριν να πάει στο Ρίο και να επιστρέψει με ένα χρυσό και ένα ασημένιο μετάλλιο, της υποσχέθηκε ένα κοντέινερ, η Άννα Κορακάκη, όπως αποκαλύπτει ο Ελεύθερος Τύπος προπονείται σε μια παλιά καπναποθήκη που παραχώρησε η αντιπεριφέρεια.

Όπως δηλώνει ο πατέρας και προπονητής της, Τάσος, «προπονούμαστε σε έναν ανθυγιεινό χώρο μέσα στη σκόνη. Δεν έχουμε τον κατάλληλο φωτισμό, ο ήλιος μπαίνει από τα παράθυρα δημιουργώντας τεράστιο πρόβλημα στη στόχευση».
Λόγω της κατάστασης αυτής η οικογένεια Κορακάκη αποφάσισε να ακυρώσει την προγραμματισμένη για την 1η Νοεμβρίου βράβευσης της Άννας από το προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου Δράμας. «Πιο πολύ με πειράζει η κοροϊδία. Δεν την αντέχω. Τι να τις κάνω τις βραβεύσεις όταν δεν μπορούν να κάνουν δύο-τρία απλά πράγματα» δηλώνει οργισμένος ο κ. Κορακάκης.

Το πιο εξοργιστικό είναι ότι η χρυσή Ολυμπιονίκης προετοιμάζεται μέσα σε αυτές τις συνθήκες για το Παγκόσμιο Κύπελλο Σκοποβολίας που ξεκινά στις 25 Οκτωβρίου στο Νέο Δελχί.

E-Radio.gr