Ολυμπιακός: Φιλοξενία επιπέδου Champions League, υπόσχεται ο Καρεμπέ στον Παναθηναϊκό

Φιλοξενία στον Παναθηναϊκό ανάλογη επιπέδου αγώνων Champions League υπόσχεται ο Κριστιάν Καρεμπέ. Ο σύμβουλος στρατηγικής του Ολυμπιακού μίλησε στην κάμερα της NOVA, τόσο για το χτεσινό ματς στην Αστάνα, όσο και για το κυριακάτικο ντέρμπι στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Για την αναμέτρηση του Europa League είπε: «Νομίζω ότι αξίζαμε τη νίκη. Ήταν δύσκολο ματς, γιατί σκόραραν νωρίς και προηγήθηκαν, αλλά εμείς καταφέραμε να επιστρέψουμε και να προσπαθήσαμε για τη νίκη. Και οι δύο ομάδες δικαιούνταν την ισοπαλία. Φυσικά θέλαμε κάτι καλύτερο, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο και πρέπει να το σεβαστούμε».

Και για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό σχολίασε: «Ο προπονητής κατάφερε να κάνει ροτέισιον. Ελπίζω ότι οι βασικοί που δεν έπαιξαν, θα είναι φρέσκοι και έτοιμοι να κάνουν μία καλή εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό, γιατί ο στόχος φυσικά είναι ο τίτλος. Δείχνουμε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον μεγάλο αντίπαλό μας, ο οποίος έχει καλούς και ταλαντούχους παίκτες. Πρέπει να δείξουμε φιλοξενία επιπέδου Champions League και Europa League».

Στο τέλος πρόσθεσε: «Ο κόσμος πρέπει να είναι στο πλευρό μας, να μας υποστηρίξει και να φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό σαν να ήταν ευρωπαϊκό παιχνίδι. Ελπίζουμε ότι δεν θα υπάρξουν συμπεριφορές που θα δυσκολέψουν το ματς».